- 515
- 95
- 28
Askere gitmek istemeyenlere pembe teskere versinler parası olan gitmesin yoksul cocuklar gitsin bu yasayı kim çıkardıysa abv
Bu kahpe dünyanın düzeni böyle gardas zengin yapınca yaşak aşkın meyvesi fakir yapınca orospu cocuguAskere gitmek istemeyenlere pembe teskere versinler parası olan gitmesin yoksul cocuklar gitsin bu yasayı kim çıkardıysa abv
Dur kral helallik sırası değil gidince vedalasacam şimdiden içimiz burkulmasinAskerlik yaparken kötü ama gelince çok güzel birşey artık 2 aymi oldu zorunlu oh ne güzel ceza falan yemişsin inşallah hakkını helal et benden yana varsa helal olsun hayırlısıyla git gel telefon akilli telefon yasak ama kullanırsın inş güzel yere düşersin
Biz bütün hesabı mahsere bıraktık kral .boşver sursunler sefasini fakirin cocugumu yok gondersinler işte. Ama Vatan borcu nede olsa gururlandim valla gidecem diye .Allah yüzümü kara çıkarmasınAskere gitmek istemeyenlere pembe teskere versinler parası olan gitmesin yoksul cocuklar gitsin bu yasayı kim çıkardıysa abv
Yarın daha subeye gideceksin hee bende yarın gidiyon sandım okumadım ya mesajları bugün çok yoruldmDur kral helallik sırası değil gidince vedalasacam şimdiden içimiz burkulmasin
YOKLAMA KAÇAĞI, SAKLI VE BAKAYALARA VERİLECEK CEZALARBeyler size bi konu danışacam Şimdi ben 4 yıldır Yoklama kacagiyim .Aslında değildim Raporluydumda işte rapor iptal edildi vs kaçak durumuna düştüm ve 4 yildirda kaçak görünüyorum . Hukuken hicbisey yapamadım. Her neyse şimdi yeni sistemle ben askere gitsem herhangibi bı ceza odicekmiyim ? Veya Napmam gerekir bı bilgisi olan varsa paylasirsa çok sevinirim