Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeni Askerlik Sistemi

Silvergrey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
515
95
28
Askere gitmek istemeyenlere pembe teskere versinler parası olan gitmesin yoksul cocuklar gitsin bu yasayı kim çıkardıysa abv

legendteksas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,676
182
63
Çok şanslısınız ağa çok kısa askerlik biz alt devrelik gördüm devrecilik vardı dedemi dövmüştüm bi kere telefonla konuşuyordum daha yeni geldim ankesörlü senin bu saate ne işin var nişanlımla konuşmuyorum dikildi başıma bi koydum buna sonra büyün devrelerim her gün koğuşta şu çekti :D :d

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Askerlik yaparken kötü ama gelince çok güzel birşey artık 2 aymi oldu zorunlu oh ne güzel ceza falan yemişsin inşallah hakkını helal et benden yana varsa helal olsun hayırlısıyla git gel telefon akilli telefon yasak ama kullanırsın inş güzel yere düşersin
Dur kral helallik sırası değil gidince vedalasacam şimdiden içimiz burkulmasin:)

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Askere gitmek istemeyenlere pembe teskere versinler parası olan gitmesin yoksul cocuklar gitsin bu yasayı kim çıkardıysa abv
Biz bütün hesabı mahsere bıraktık kral .boşver sursunler sefasini fakirin cocugumu yok gondersinler işte. :) Ama Vatan borcu nede olsa gururlandim valla gidecem diye .Allah yüzümü kara çıkarmasın

Deneme77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
849
113
Beyler size bi konu danışacam Şimdi ben 4 yıldır Yoklama kacagiyim .Aslında değildim Raporluydumda işte rapor iptal edildi vs kaçak durumuna düştüm ve 4 yildirda kaçak görünüyorum . Hukuken hicbisey yapamadım. Her neyse şimdi yeni sistemle ben askere gitsem herhangibi bı ceza odicekmiyim ? Veya Napmam gerekir bı bilgisi olan varsa paylasirsa çok sevinirim
YOKLAMA KAÇAĞI, SAKLI VE BAKAYALARA VERİLECEK CEZALAR
Barışta kabul edilebilir bir özrü olmaksızın yoklama kaçakları ve saklılar için yoklama kaçağı kaldıkları tarihten; bakayalar için bakaya kaldıkları tarihten; geç iltihak bakayaları için kendilerine tanınan yol süresinin bitiminden; yedeklerden çağrılanlar için birlikte işleme tabi olanların en son gönderilme tarihinden itibaren kaçak kaldıkları gün süresi kadar idari para cezası uygulanacak. Bunlardan kendiliğinden gelenlere her gün karşılığı 5, yakalananlara ise her gün karşılığı 10 lira idari para cezası verilecek.