- 861
- 519
- 93
Discount var mi
Bana 10 dakika yol mesafesinde dost şirinevler meydanın aşagı sında sın galiba Suruç kebabın karşısınisan ayında evlendim dostlar Ailelerimizle anlaşarak ufak bir masrafsız şekilde kır düğünü benzeri düğün yaptık. Eşimin birikimi ve kendi imkanlarımla ufakta olsa işletme sahibi olduk şuan da gayet iyi bir şekilde devam ediyoruz umarım bizi mahcup etmez burası Haritalardan yorum yapan olursa mutlu olurum https://www.google.com/search?q=Break+Cafe+&+Bilardo&oq=brea&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBggDEEUYOzIGCAAQRRhBMg0IARAuGIMBGLEDGIAEMgYIAhBFGDkyBggDEEUYOzIKCAQQLhixAxiABDINCAUQLhiDARixAxiABDIKCAYQABixAxiABDIGCAcQRRg80gEIMzA1M2owajeoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Ekli dosyayı görüntüle 566933
Ekli dosyayı görüntüle 566932
yorumun için teşekkür ederim dost her şeye elbette dikkat ediyoruz günlük kapanışta temizlik yapıyoruz onun harici haftada bir gün genel temizlik yapıyoruz. Şuanlık bir sıkıntı yokHer zaman işinin başında dur. Başında durmadığın iş senin değildir.
Çok ses çıkmasın, bir tane patron, beyin olsun herkes ona uysun.
Veresiye işlerine asla girme, meblağ önemli değil veresiye yok!
Müşterilerin ile asla ama asla arkadaş, dost, olma. Sen o dükkanı dost kazanmak için açmadın. Onlar senin müşterin.
Para kazandıkça tahammül seviyen düşecektir, her zaman esnaf ol mesafe olsun gelenlerle aranda.
Haftada bir temizlikçi mi tutarsın, eşinle senmi girişirsin bilemem ama temizlik ve hijyen olmazsa olmaz kuraldır. Sende iş yerinde tertemiz, şıkır şıkır olacaksın giyineceksin.
Bol kazançlı günler, eşinlede mutluluklar dilerim.
teşekkür ederim dostHayırlı olsun
Aynen öyle dostum haftada bir genel temizlik şart. Mekan sahibi olmak kolay değil bu zamanda kıymetini bil her zamanyorumun için teşekkür ederim dost her şeye elbette dikkat ediyoruz günlük kapanışta temizlik yapıyoruz onun harici haftada bir gün genel temizlik yapıyoruz. Şuanlık bir sıkıntı yok
teşekkür ederim dost 850k küsürhayırlı olsun bana yakınmış bura kaça mal oldu bende beşikdüzünde oturuyom @Wakabayaşi
menüyü bi atarmısın fiyatları bana yakın sanırım bura uğrarım belki birgünteşekkür ederim dost 850k küsür
siz neredesinizmenüyü bi atarmısın fiyatları bana yakın sanırım bura uğrarım belki birgün
açılış maliyetini fazla bulanlar 4 bilardo masası 300k tutuyor neredeyseteşekkür ederim dost 850k küsür
Hayirli olsun dostyanlış anlaşılacak durum yok dost ıvır zıvır saymazsak 850k küsür
teşekkür ederim dostHayirli olsun dost
teşekkür ederim dostMekan güzel ve modern olmuş çok şık Allah bol kazançlar nasip etsin.
Dost yakınım sana Bi 10 dk yürüme mesafesindeyim ugrarım yanına yakın zamandaaçılış maliyetini fazla bulanlar 4 bilardo masası 300k tutuyor neredeyse