Clippers 2.ceyrek üst olur başkan.istersen oynaknicks destek vermıyor skora. çok boş oynuyor
Clippers 2.ceyrek üst olur başkan.istersen oynaknicks destek vermıyor skora. çok boş oynuyor
Bencede boyle giderse bi duscez bi yukselcez@ctnmm22 futbola devam edelim altın vuruş yapalım mı usta ? Beyler ne diyorsunuz
MantıklıBoca 2.5 üst tam 2 oran 65 e kadar 1 gol gelirse o maç üst olur bence boca kaliteli takım dep açık verir
Ayıp olmazsa 3 gölde çıksın bu maçta yani bocasin sen kendine gelmeliBoca 2.5 üst tam 2 oran 65 e kadar 1 gol gelirse o maç üst olur bence boca kaliteli takım dep açık verir
bro buz hokeyınden hıc anlamıyorum@ctnmm22 buz hokeyi versem oynar mısın???
Voleybol verem abibro buz hokeyınden hıc anlamıyorum
O zaman futbol söylüyorum santa de junidornat 2.5 üst 70 de al parayibro buz hokeyınden hıc anlamıyorum
Olmadi altın vuruşu sana bırakalım kafana ne uyuyorsa yap reisbocaya bakıcam az. eger iyiyse 2,5 üst dıyelım topluluga uyalım
Yaşıyor hala2.yarı bakalım nasıl baslıcak. bu tevez hala ölmedi mi
Top sende kral biz burda bekliyoruz son vuruş senindirbeyler 5-10dk bekleyelım altın vurus yapıcaz. ya herro ya merro
Son vuruşu kardeşe bırakalım kanka onun hakkiBeyler santa de junior 2.5 üst Luk maç bağırıyor bas bana bas diye basketin acısı çıkar @ctnmm22
o maçta junıorun 1 golü var bence net. 2,5 üstü bılmıyorum. az beklicem. bi sigra içiyim. kanımıza zehir girsin sonra gelip akıtalım burayaBeyler santa de junior 2.5 üst Luk maç bağırıyor bas bana bas diye basketin acısı çıkar @ctnmm22