- 628
- 182
- 43
Clippers varken houston çıkamaz diyorumboston-milwaukee houston-lakers finali diyorum ne diyosun hacı?
Clippers varken houston çıkamaz diyorumboston-milwaukee houston-lakers finali diyorum ne diyosun hacı?
harden-westbrook davis-lebron ikilisi ağır bastıToronto bu sene olmaz da clippers kesinlikle finali görür
Bol şans dostumNBA değil ama takiplik koyayım. Kalebet'ten skor etkinliği kazandım bugün. Dedim bakayım yatmış mı? Aylar öncesinden kaşma başka bir 15 lira sosyal medya bonusu çıktı. Aldık bakalım...
Houstondan pek bir şey kendi adıma beklemiyorum ben ama her şey olabilir tabi burası nbaharden-westbrook davis-lebron ikilisi ağır bastı
Clippers varken houston çıkamaz diyorum
leonard, williams, george tam ayar oynarsa çıkar 2 tanesi sakatlık problemi yaşıyoHoustondan pek bir şey kendi adıma beklemiyorum ben ama her şey olabilir tabi burası nba
Sakatlık mı oldu ki geridelermiş üstelik niye oynatmasın? :/colin sexton u son periyot hiç oynatmadı 15 sayıda kaldı 4 sayısına kalmıştım abv clev koçu
yok sakatlık olmadı izliyodum maçı bende anlamadım bana denk geliyo böyle şeylerSakatlık mı oldu ki geridelermiş üstelik niye oynatmasın? :/
Kısmetine küs o zaman yapacak bir ley yok, keşke koçu bulup sorabilsek. (Gerçi Lue'dan sonra geleni de bilmiyorum ama. )yok sakatlık olmadı izliyodum maçı bende anlamadım bana denk geliyo böyle şeyler
neymiş lan orada alakasızKısmetine küs o zaman yapacak bir ley yok, keşke koçu bulup sorabilsek. (Gerçi Lue'dan sonra geleni de bilmiyorum ama. )
Nasıl oynatmadi ben izledim oynadı adamcolin sexton u son periyot hiç oynatmadı 15 sayıda kaldı 4 sayısına kalmıştım abv clev koçu
son 8 9 dk kala oynamadı Kara hangi maçı izledin senNasıl oynatmadi ben izledim oynadı adam
245'te kalırlar son per oynayanları sövdürürlerClippers maçında ne sayı çıkıyor be
bol şans kardeşimBir de şuna bakalım
o maçı izliyorum her şey olabilir korkmaz uzatmaya bile gidebilir umarım kazanır amaClippers kazanır mı beyler 100 girdim 2 orandan?