- 11,743
- 5,748
- 113
Ben konuşurum bro gelmezse ben veriyorum 7 lirasınıKnka daha koskoca 4. Perker var uzama ihtimali var etme erken konusma kütfen
Ben konuşurum bro gelmezse ben veriyorum 7 lirasınıKnka daha koskoca 4. Perker var uzama ihtimali var etme erken konusma kütfen
Bence son periyot 45 atacaklarSporting hadi oğlum atsanıza lan şuna bak 37 lik oynuyolar şaka gibi son per 35 atacaklar
Aga 2 dakka kurudu maçta nasıl bende gözünü sevdiğim bu maçtan burdan geldin ben hiçbirşey bilmiyorum 178 den düşen baremin nerde geldiğini gördün geriHala baremler sende
Ben gidiyorum iyi geceler de dersen gelecek dünkü gibi 😂Beklemediğimiz maçtan patladık agalar elinize sağlık sporting 160 anca biter son perşerimde 30-35 arası atıyo zaten bunlar çok iyi bilirim bu adileri
Sen zaten bişi bilmiyorsun da inanılmaz şanslı Bi adamsın be kardeşim 😂😂Aga 2 dakka kurudu maçta nasıl bende gözünü sevdiğim bu maçtan burdan geldin ben hiçbirşey bilmiyorum 178 den düşen baremin nerde geldiğini gördün geri
İyi izle abicimAga iyi misin 3 dakikada 3 şahı çıkan maçtan nasıl üst olmasını bekliyim gözünü sevdiğim 50 atmaları lazım son periyot sence imkanı varmı
Bidaha alt üst oynama hep diyorumAga won diye diye kurudu maç gözünü sevdiğim yemin ederim gelmeden won demeyin şunlara ya 4 dakka da 3 sayı attı allahsızlar kurban olayım yapmayın ya
Tövbe aga baskete bulaşmadan önce 4de 4 won gidiyordum taaaki bulaştım yeminle hep gittiBidaha alt üst oynama hep diyorum