Ben sana basket vericem dinlersen tabiKaza kurşunu bu maç gelsin 7 K yı 500 500 basa basa futbola beklicem
Bak 3 gündür sana sürekli konunnda yazıyorum bunu da çok söyledim sonunda da geldi de. He gelmezse sorumlusu bensem tamam kardeşim yazmiyim daha. 2 sayı barem den geridesin ben 20 sayı geri olunca geldi demedim ki. Neyse bol şans umarım kazanırsınAga won diye diye kurudu maç gözünü sevdiğim yemin ederim gelmeden won demeyin şunlara ya 4 dakka da 3 sayı attı allahsızlar kurban olayım yapmayın ya
Neyse aga tek gelsin maç da gerisi mühim değil ama sorun gelmesiBak 3 gündür sana sürekli konunnda yazıyorum bunu da çok söyledim sonunda da geldi de. He gelmezse sorumlusu bensem tamam kardeşim yaziyim daha. 2 sayı barem den geridesin ben 20 sayı geri olunca geldi demedim ki. Neyse bol şans umarım kazanırsın
Uzama ihtimali doğduNeyse agalar kusura bakmayın bugğnde aynı sona ulaştık ne yapsak olmuyor en güzeli basketibırakmak biranevvel İyi akşamlar herkese
Aşırı az ihtimal aga ev yedeklerle oynuyor şimdi asları alır 20 fark atsrUzama ihtimali doğdu