- 8,799
- 8,368
- 113
o zaten hep kayıp parayı vurdu sonra yok piyasada.Ben ettirmdim @Baikal1 ettirdi 🤭🤭 Multi yemiyormus demek ki oley de 🤭
o zaten hep kayıp parayı vurdu sonra yok piyasada.Ben ettirmdim @Baikal1 ettirdi 🤭🤭 Multi yemiyormus demek ki oley de 🤭
yaw sen nıye bu kadar sıkıntı yaratıyon kendı kendıne bu macda 200 sayı cıkar dıyorum kasma kendını bu kadarSıçıp batırdılar 46-47 çıksa keske
Maç tehlikeli Ya 65 bile atabilirler 35 bile o yüzden ben korkuyom aUlan şu maça 212 alt alayım dedim barem firladiginda elim gitmedi aw 😐
bu maca alt alınmazUlan şu maça 212 alt alayım dedim barem firladiginda elim gitmedi aw 😐
Senin kpon gelir dost burdan yatarsa büyük şanssızlık olur bol şans 👍Maç tehlikeli Ya 65 bile atabilirler 35 bile o yüzden ben korkuyom a
İnş dost güvenemiyorumSenin kpon gelir dost burdan yatarsa büyük şanssızlık olur bol şans 👍
bu arkadasın pskolojik sorunları var galiba. macı ızlıyoruz dıyorum 200 sayı cıkar. ılk yarı 100 sayı rahat cıkms hala sıctılar ettıler diyorSenin kpon gelir dost burdan yatarsa büyük şanssızlık olur bol şans 👍
az sakin ol senİnş dost güvenemiyorum
Adam para basmış dost napsin olur olmadık insan strese giriyor son param diyor baksana. 😐bu arkadasın pskolojik sorunları var galiba. macı ızlıyoruz dıyorum 200 sayı cıkar. ılk yarı 100 sayı rahat cıkms hala sıctılar ettıler diyor