@JanValjaN aha bu adam 7-24 benim konumda sor bakalım 1 kere istemiş mi para istemez çünki atacağımı biliyor sen dakika bası mesaj atıyorsun ayıp oğlum sana @Asci55
lan hikaye anlatma lan dakka bası ne mesajı atmsım. 1 kere mesaj atmısım sana onda da rengin belli oldu zaten. sana daha ne mesajı atacam@JanValjaN aha bu adam 7-24 benim konumda sor bakalım 1 kere istemiş mi para istemez çünki atacağımı biliyor sen dakika bası mesaj atıyorsun ayıp oğlum sana @Asci55
her gun bende konunda varım burda saatlerce senınle takipdeyiz. ama sendedıgım gibi surekli cekıp baska yere atıyon sonra falan oldu filan oldu ayaklarındasın. paran senın olsun.@JanValjaN aha bu adam 7-24 benim konumda sor bakalım 1 kere istemiş mi para istemez çünki atacağımı biliyor sen dakika bası mesaj atıyorsun ayıp oğlum sana @Asci55
para istemek ayıp forum ortamında katıldığım konularda aktifsem gönderim yapıor zaten yunus şimdiye kadar da gönderdi hep kazandığın da aktifsem tabi konularda@JanValjaN aha bu adam 7-24 benim konumda sor bakalım 1 kere istemiş mi para istemez çünki atacağımı biliyor sen dakika bası mesaj atıyorsun ayıp oğlum sana @Asci55
Kardeş daha maç başlamış 5 dakika geçmiş sen bana diyorsun ki rol icin bilmem ne ula bitsin maç yazmasan bile ben sana ulaşırım yaptığın ayıp yani daralıyorsun insanı gereksiz yere yok diyorsun maç gelecek bilmem ne, 15 orandan maç döndüğünü biliyorum ben risk diyorsun masa tenisine periyot bahsi alan bana mı riskten bahsediyorzsunlan hikaye anlatma lan dakka bası ne mesajı atmsım. 1 kere mesaj atmısım sana onda da rengin belli oldu zaten. sana daha ne mesajı atacam
tek 1 mesaj attın dimi ?Ben yazdım adama para atmicanmi diye yazdığın sürece atmam dedi bidaha da yazmadım beyler sakin ol adam biliyor kime ne atacagini
ya macda ilk periyor 115 sayı cıkms koskoca 24 dk da 80 sayı mı cıkmıcak. neyse carsın pazar olsun kolay gelsin kazancın daim senın olsun. hadi eyvallah.Kardeş daha maç başlamış 5 dakika geçmiş sen bana diyorsun ki rol icin bilmem ne ula bitsin maç yazmasan bile ben sana ulaşırım yaptığın ayıp yani daralıyorsun insanı gereksiz yere yok diyorsun maç gelecek bilmem ne, 15 orandan maç döndüğünü biliyorum ben risk diyorsun masa tenisine periyot bahsi alan bana mı riskten bahsediyorzsun
Bak kardeşimsin bi periyot 30-35 atarlar bütün bğyü bozulur olmayan şey değil onu anlatıyorum daha sana benya macda ilk periyor 115 sayı cıkms koskoca 24 dk da 80 sayı mı cıkmıcak. neyse carsın pazar olsun kolay gelsin kazancın daim senın olsun. hadi eyvallah.
Aynen tamam kralNeyse maç başladı dm atıyorum gelirse atacağım kişilere şimdi polemiğe girmicem kimseyle
tamam kardesım rast gele bahsinBak kardeşimsin bi periyot 30-35 atarlar bütün bğyü bozulur olmayan şey değil onu anlatıyorum daha sana ben