- 41,602
- 45,022
- 113
bende yakısıklıyım MuroEvet abi öyle
bende yakısıklıyım MuroEvet abi öyle
Ne güzel abi beni niye etiketledin Roll mü yaptırıcanbende yakısıklıyım Muro
Beni Soydular muro Borc İsticektım ondan Etıketledım Varmı 80 kNe güzel abi beni niye etiketledin Roll mü yaptırıcan
80 kuruştur inşallahBeni Soydular muro Borc İsticektım ondan Etıketledım Varmı 80 k
80 bin Turk lırası Yaklasık 2464 Abd Dolarına Tekabul edıyor80 kuruştur inşallah
Abd’den sonra yazan şeyin ne olduğunu bilmiyorum80 bin Turk lırası Yaklasık 2464 Abd Dolarına Tekabul edıyor
Demekki size şap yedirmemisler awk ben duygusuz gibi olmustum hic bisey hissetmiyordum usta birligine gidince kendime gelmeye baslamisttimOnu bunu bilmem de
27 yasindaydim askerlik yapmamistim
Duzenli isim vardi
Sonra bedelli cikti
Ohh dedim bedelli gideyim baktim askerlik de 6 aya inmis
Bosver dedim
Giderim 6 ay yaparım dedim
Sonuç olarak
Iyi ki yapmışım
Ek olarak
Askerdeyken 3 hafta sonra ilk kez kışla dışına çıkıp sivil görmuştüm
Yeminle kiz görünce aygır gibi hissediyorsun
Niye gitmedin ki 😂Beyler selamlar,
29 yaşındayım ve yoklama kaçağıyım 1.1.2023'ten beri. Bedelli askerlik başvurusu yapma şansım var mıdır? Yoksa her türlü 6 ay mı yapmam lazım. Bilen varsa yazarsa çok sevinirim.
Kral istemedim valla ne yalan söyleyeyimNiye gitmedin ki 😂
Aynı yaştayız 😂😂Kral istemedim valla ne yalan söyleyeyim
Günlük 65tl ceza parası alacaksın ve bedelli oluyor 185 den fazla çıkar parasıBeyler selamlar,
29 yaşındayım ve yoklama kaçağıyım 1.1.2023'ten beri. Bedelli askerlik başvurusu yapma şansım var mıdır? Yoksa her türlü 6 ay mı yapmam lazım. Bilen varsa yazarsa çok sevinirim.
İsteyen var mi 🤣🤣Kral istemedim valla ne yalan söyleyeyim
Yuh aw normalde ne kadar ki bedelliGünlük 65tl ceza parası alacaksın ve bedelli oluyor 185 den fazla çıkar parası
2023'ün ilk gününden beri kaçağım, o zaman 1,5 senenin parası günlük 65 tl'den ve 182 bin tl mi?Günlük 65tl ceza parası alacaksın ve bedelli oluyor 185 den fazla çıkar parası
Az değil ki 😂Yap bedelli ya ne gerek var ver 190 bin
182 bin tlYuh aw normalde ne kadar ki bedelli
Vay amkk 😂😂2023'ün ilk gününden beri kaçağım, o zaman 1,5 senenin parası günlük 65 tl'den ve 182 bin tl mi?