- 102,799
- 153,392
- 113
dostum CAPSLOK kapatıp yazar mısın LütfenKARDEİM BEN ANLATAMADIM ARKADAŞA HERALDE BİDE SEN ANLAT SEN ANLADIN BENİ
dostum CAPSLOK kapatıp yazar mısın LütfenKARDEİM BEN ANLATAMADIM ARKADAŞA HERALDE BİDE SEN ANLAT SEN ANLADIN BENİ
O ne be yeniyor mudostum CAPSLOK kapatıp yazar mısın Lütfen
tmm abi pekidostum CAPSLOK kapatıp yazar mısın Lütfen
neyse ben anlatamadım tmm kardeşim peki sen yanlış yere bakıyosun onu dedimAnlamak istemeyenler var galiba orada ss mevcut kardeşim daha degerlendirme de gözüküyor
Bence yanılıyorsunuz çünkü oraya vermeyecek olsa tarih atmaz kardeşim şunu da belirteyim net sonucu sms de ogrenebilirsin 3 bin alırsın bende umut yok zaten gerçi 4 tane icrası olan aldıysa bende alabilirim ama inşallah ziraat hemen onaylar vakifbank kalırsak 2500 istedim vermezler diye işimi görmezHerkese aynı ödeme tarihi atmaları bence otomotik sistem tarafından atılıyor. Dikkat ettiyseniz sorgulama tarihinden tam 6 ay sonraki günü vermişler. Yarın sorgulama yapacak olursak kanımca bu kez ödeme tarihi 14.11.2020 olacaktır. O yüzden tarihin atanması kesin onay değil diye düşünüyorum
İNŞALLAH YANILIYORUMDUR !
inşallah kardeşim herkesde aynı yazıyor gibi benceben 2 sinde başvurdum bende de 13 yazıyor bugün onaylanabilir
Bak ben salak değilim 30 yaşında evli adamım linkleri bile aynı kardeşim basvurali surda 2 saat oldu hemen tarih vermez büyük ihtimalle sen alırsın deme di demeneyse ben anlatamadım tmm kardeşim peki sen yanlış yere bakıyosun onu dedim
estafurullah yanlış anlama beni, inşallah hepimiz alırız tek temennim herkesin ihiyacı var.bnde çalışmıyorum ve bie evladım var ev kira allah herkesin yardımcısı olsunBak ben salak değilim 30 yaşında evli adamım linkleri bile aynı kardeşim basvurali surda 2 saat oldu hemen tarih vermez büyük ihtimalle sen alırsın deme di deme
amin ısmet kardeşim bende sabah ise gidicem 7 de vakıfbank çok bekletti keşke mesaj falan atsalar halkbank daha basvurmadim bugünkü yeter benceestafurullah yanlış anlama beni, inşallah hepimiz alırız tek temennim herkesin ihiyacı var.bnde çalışmıyorum ve bie evladım var ev kira allah herkesin yardımcısı olsun
bekle bakalım illa birinden dönüş olur. benimde sicilim bozuk icram var bi umut işte bekliyouzamin ısmet kardeşim bende sabah ise gidicem 7 de vakıfbank çok bekletti keşke mesaj falan atsalar halkbank daha basvurmadim bugünkü yeter bence
Halkbank basvurdun mubekle bakalım illa birinden dönüş olur. benimde sicilim bozuk icram var bi umut işte bekliyouz
halkbankada başvurdum oda bekleme 1 hafta geçti ikiside beklemede ikisinede internetten bavurdum ikisinin de müşteri hizmetlerini aradım değerlendirmede diyorHalkbank basvurdun mu
nasip kardeşim yaaŞimdi başvurdum ben hiç umutum yok yav nedense
Şöyle mantikli düşün konuş başlığı ne aylık geliri 5000 olan hanelere neden 10000 bin ve 5000 versinler bence 3 bin aldiginiza sukredinbana kalırsa uygulamada bi acayiplik war herkeste 3 bin gozukuyo