- 1,017
- 265
- 83
Ziraat knk 3k 30 ay taksitMozart kardeş hangi banka
Ziraat knk 3k 30 ay taksitMozart kardeş hangi banka
Evet kredin onaylandiysa ordan cekiyorsunHalkbank kredi durumunu bende sorgulayamıyorum onaylanan krediler için mi bu link
Kredin henuz onaylanmamisBu ne demek sorgulayamiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 63158
VOLKAN KARDEŞİM SANKİ SABAH OLUMLU SONUÇLANACAK GİBİ BİR HİS VAR İÇİMDE İLK ÖDEME TARİHİNİ VERMEZLERDİ BENCE SEN NE DİYOSUNEvet kredin onaylandiysa ordan cekiyorsun
Mesaj yoluyla mi tarih verildi kardeşVOLKAN KARDEŞİM SANKİ SABAH OLUMLU SONUÇLANACAK GİBİ BİR HİS VAR İÇİMDE İLK ÖDEME TARİHİNİ VERMEZLERDİ BENCE SEN NE DİYOSUN
Sicili bozuk mu senin nasıl durumlarZiraat knk 3k 30 ay taksit
Benimde aynı böyle çıkıyor daha onaylanmamış yada reddedilmemis bekliyor inşallah verirlerhayır tarihde ne yazıyor baktınmı onu bende biliyorum bi baksana ilk ödeme tarihine
Hocam buraya link at bende bakalım sonucunaAyın 1inde başvurdum bu nolur biri bişey dermi sicilm bozuk oğlu bozuk 5k başvurdum 3 yazıyoEkli dosyayı görüntüle 63159
Yok knk sicil temizde yani ben normalde hacizliğim benim durumuma bakmadıklarına göre para giriş çıkış istatistiğine bakarak vermiş olmaları lazım başka aöıklaması olamazSicili bozuk mu senin nasıl durumlar
YOK VOLKANIN VERDİĞİ LİNKE TIKLADIĞINDA KREDİ DURUMUNDA YAZIYOR KARDEŞİMMesaj yoluyla mi tarih verildi kardeş
Saçma beyaBunu twitterda gordum Vakifbank tan krediyi boyle kullanabiliyorsun diye hesabi olmayanlar icin bilmem ne kadar dogru
Ekli dosyayı görüntüle 63161
Ayın 6 sında başvuran almış bizim halen değerlendirmede bakalım sabah herkesin olumlu olursa güzel olur
ZİRAATTEN BAŞVURU DURUMUNDA İLK TAKSİT TARİHİ KAÇI YAZIYOR Bİ BAKSANA ŞİMDİZiraat yeni başvurdum umut yokda vakifbank dan mesaj bekliyorum