Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Ziraat Bankası Başvuru Sonuç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sergenp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
593
374
63
Arkadaşlar ben ziraat maşş müşterisiyim bugün başvurdum akşama onaylandı ikincisi benimde icraam var 5 bin tl onaylandı ziraat öncelikli maaş müşterilerin öncelik veriyolar
Bende ziraat maaş müşterisiyim 1 den beri sonuclanmqdı

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
Kardeş bankada nasıl prosödür yürüyo onu bilemem bugün sabah başvubaşvurı yaptım akşama sonuçlandı ama ben memurum birfe icra dosyam var

Ganilost

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,627
3,223
113
Abi anlamadım sabah başvuru yaptım bugün onay aldı bu kadar insan neden bekletiyor bunlar

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,343
7,895
113
Onay alıp red alması bir yana bekletme yapması çok canımı sıkıyor yav

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,343
7,895
113
Benim hep böyle 2 gün oldu
Başvurunuz değerlendirme aşamasındadır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Sağlıklı günler dileriz.

berobero26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,143
1,042
113
ben bırakıyorum artık takibi telefonu falan kesicekler bi iş yapcaklar eline yüzüne bulaştırdılar yine umudum da kalmadı

Kdr444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,346
569
113
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Bende başvuruda ekde yazdığı gibi yazıyor anlamadimScreenshot_20200413_193810_com.ziraat.ziraatmobil.jpg

muslumbaba

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
54
4
8
BEYLER VAKIFBANKIN BU LİNKİ VARMI YA KREDİ KULLANDIRIM LİNKİ PAYLAŞIN Bİ LÜTFEN

Kdr444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,346
569
113
ne zman baktın buna ne zaman onaylanmış peki
Sabah baktım bankaya gittim onlarda bişey yapamıyor. Sabah arkadaşın biri link atmisdi oradan baktım 3 bin lira onaylanmıştır dendi sonra krediyi kullan seçeneği vardı onu seçtim bilgileri girdim bankaya gittim mobil bankacılığı aktif ettim oradada 10 bin yazıyor kredi kullanımda diyor anlamadım 3 bin mi verdiler 10 bin mi verdiler ve para nerede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...