- 6,802
- 3,115
- 113
kardeşim h.gelidn bende ümidi kesmeye baladım vermeyecekler sanırım artık krediyi bana öyle geliyor sorgulama ekranın bile kaldırdılarVakifbank sms sonucu geldi mi acaba bana da ne istediğim miktar bile sorulmadi
kardeşim h.gelidn bende ümidi kesmeye baladım vermeyecekler sanırım artık krediyi bana öyle geliyor sorgulama ekranın bile kaldırdılarVakifbank sms sonucu geldi mi acaba bana da ne istediğim miktar bile sorulmadi
Ben de de aynı dostumEkran tutar resimleri kalkti bu cikiyor hayra alametmi acaba
Bende ziraat maaş müşterisiyim 1 den beri sonuclanmqdıArkadaşlar ben ziraat maşş müşterisiyim bugün başvurdum akşama onaylandı ikincisi benimde icraam var 5 bin tl onaylandı ziraat öncelikli maaş müşterilerin öncelik veriyolar
Bende memurum icra dosyamda yokKardeş bankada nasıl prosödür yürüyo onu bilemem bugün sabah başvubaşvurı yaptım akşama sonuçlandı ama ben memurum birfe icra dosyam var
Hocam ihtiyaç olunca böyle olur hepben bırakıyorum artık takibi telefonu falan kesicekler bi iş yapcaklar eline yüzüne bulaştırdılar yine umudum da kalmadı
onaylanmış parayı çekebilirsin işde ne güzelArkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Bende başvuruda ekde yazdığı gibi yazıyor anlamadimEkli dosyayı görüntüle 63277
Nereden cekecem bilmiyorum ki parada yok hesaptaonaylanmış parayı çekebilirsin işde ne güzel
ne zman baktın buna ne zaman onaylanmış pekiNereden cekecem bilmiyorum ki parada yok hesapta
onlar atıyor diye biliyorum kardeşimBEYLER VAKIFBANKIN BU LİNKİ VARMI YA KREDİ KULLANDIRIM LİNKİ PAYLAŞIN Bİ LÜTFEN
Sabah baktım bankaya gittim onlarda bişey yapamıyor. Sabah arkadaşın biri link atmisdi oradan baktım 3 bin lira onaylanmıştır dendi sonra krediyi kullan seçeneği vardı onu seçtim bilgileri girdim bankaya gittim mobil bankacılığı aktif ettim oradada 10 bin yazıyor kredi kullanımda diyor anlamadım 3 bin mi verdiler 10 bin mi verdiler ve para neredene zman baktın buna ne zaman onaylanmış peki