- 677
- 313
- 63
senin verdiğin linkden mi baktın yoksa kendi mobil hesabındanmı girdin?Arkadaslar benim 1 nisandan basvurum var beklemede babamin 7sinden beri beklemede annemin 4unde vardi basvuru ona onay geldi az once 3bin cektik annem ev hanimi ve calismio herkese cikcak insEkli dosyayı görüntüle 63301
manuel yazilmamis bence.sistem belirlemis 3000 ve degerlendirme askida ..yani cikarsa 3 olarak çikarBeyler hic birsey glmedi sms falan 10000 e basvurduk 3000 de onaylanmismi bu
İnşallah.Arkadaslar benim 1 nisandan basvurum var beklemede babamin 7sinden beri beklemede annemin 4unde vardi basvuru ona onay geldi az once 3bin cektik annem ev hanimi ve calismio herkese cikcak insEkli dosyayı görüntüle 63301
Linkten baktim sonra olumlu yazinca hesaba girdik annemin hesabi var ziraatte..ama annem calismio ve hicgeliri yok buda herkese cikmasi yonunde umut isigi ..bekleyelimsenin verdiğin linkden mi baktın yoksa kendi mobil hesabındanmı girdin?
bnm link açılmıyor reis neden acaba başvuru miktarı olan son sayfa açılmıyor. tek satır bi yazı çıkıyor değerlendirme aşamasındadır diye neden açılmıyor acabaLinkten baktim sonra olumlu yazinca hesaba girdik annemin hesabi var ziraatte..ama annem calismio ve hicgeliri yok buda herkese cikmasi yonunde umut isigi ..bekleyelim
Geçmiş olsun kralEkli dosyayı görüntüle 63319 husran gene husran
Hocam meslek neydi borç felan varmiydiEkli dosyayı görüntüle 63319 husran gene husran
Ben kuaforum ama yinede yok mesaj geldi zaten umut yokti ama olsun herseyin hayirsisiHocam meslek neydi borç felan varmiydi
evet bendede öyle kardeşim ama dğer arkadaşlar nsl bakıyor anlamadımSuanda herkesin ekranda ne yaziyor arkadsslar saglikli gunlermi yaziyor
Öncelikle sana iyi haber vereyim yanlış krediye basvurmussun sana link bırakıyorum buraya hemen sonuç gelmez kardeşim herkese verilecek bilgi net ve doğru sadece puana göre foto da aticam şimdi https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bi...ysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi bu link den basvur buda belge net bilgi şöyle kardeşim 0-900 puan arası 3 bin 900-1400 7.500 1400 ve üstü 10 bin lira çeken de var 10 binEkli dosyayı görüntüle 63319 husran gene husran
öğrenci olma konusunda hala sıkıntı var demi abiÖncelikle sana iyi haber vereyim yanlış krediye basvurmussun sana link bırakıyorum buraya hemen sonuç gelmez kardeşim herkese verilecek bilgi net ve doğru sadece puana göre foto da aticam şimdi https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bi...ysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi bu link den basvur buda belge net bilgi şöyle kardeşim 0-900 puan arası 3 bin 900-1400 7.500 1400 ve üstü 10 bin lira çeken de var 10 bin
Evet degerlendirmede yaziyor beklicezbnm link açılmıyor reis neden acaba başvuru miktarı olan son sayfa açılmıyor. tek satır bi yazı çıkıyor değerlendirme aşamasındadır diye neden açılmıyor acaba