- 13,354
- 7,910
- 113
Yanlış yazdim galiba sms attım sonuçlara nerden bakarım veya tekrar başvuru yapayimmi zarar olurmuNereden baktin
Yanlış yazdim galiba sms attım sonuçlara nerden bakarım veya tekrar başvuru yapayimmi zarar olurmuNereden baktin
Vakıf hesabın olsaydı gelirdi hemenBana sms geldi başka
Neden yarın gitsem bankaya vermezmi verir bence onaylanmışVakıf hesabın olsaydı gelirdi hemen
Oda olur ama bahıse pek yüklenmeNeden yarın gitsem bankaya vermezmi verir bence onaylanmış
1 k atmayı düşünüyorum ama önce akbanka aticam 1 k 2 k da ziraaata atarım sonra paparaOda olur ama bahıse pek yüklenme
Nerden baktin reisBen 5000 istedin 3000 verdiler ilk odeme ekim 10 da 0.49 faiz orani toplam geri odeme 3.369 tl herhangi bir kesintide olmadi durum bu arkadaslarEkli dosyayı görüntüle 63151
ZİRAATTEN BAŞVURU YAP ZATEN BİRİNİ DEĞERLENİDİRİYORLARBiri yardım etsin tekrar başvuru yapayimmi internetden sorun olurmu
Bende uygulama yuklu kart hesap vs var mobilden yani parayi bile cektim yaniNerden baktin reis
Kardesim vakifta hesabi olmayan ama onay gelen birinin smsini gormustum smste bazi bilgileri yazip gonderin yaziyordu ve hesap aciliyordu ama sen bence yarin bankaya gt hesap actirBEYLER Vakıfbank 3 k onaylandı ama hesabım yok nasıl yapabilirim bankaya gitmeden?
Dostum neden ekim 10 ilk ödeme? Bende aralık gösteriyor ilk ödeme tarihini ama daha onaylanmadı, 2 ay sonra vermezler inşallah bana krediyiBen 5000 istedin 3000 verdiler ilk odeme ekim 10 da 0.49 faiz orani toplam geri odeme 3.369 tl herhangi bir kesintide olmadi durum bu arkadaslarEkli dosyayı görüntüle 63151
Ne yardimi istiosun kardesYardimmm lütfen
Ya aslında hesabım vardı ama kartı attım kart bilgileri istiyor şifre almak icinKardesim vakifta hesabi olmayan ama onay gelen birinin smsini gormustum smste bazi bilgileri yazip gonderin yaziyordu ve hesap aciliyordu ama sen bence yarin bankaya gt hesap actir
Subeye gidiceksin baska yolu yokYa aslında hesabım vardı ama kartı attım kart bilgileri istiyor şifre almak icin
Müşteri hizmetlerini arıyorum 1 saat bekledim ulaşamadım ulassadydim bı hesap acicamSubeye gidiceksin baska yolu yok