- 3,473
- 1,259
- 113
vakıfbank link varmi dost1.sayfaya gdersen link orda
vakıfbank link varmi dost1.sayfaya gdersen link orda
inşallah bizede verirler benimde sicil bozukE hacizim var banka hesabım blokeli.. kredi kartı filan vermiyor bankalar.
Ama ziraat kredi verdi.7.500 başvurdum..6 Nisan'da dün gece sonuçlandı SMS geldi.. krediyi çektim.
00 TL 1xbete attim 1 saatte 4900 yaptım çekim verdim sabaha geçer
Ekli dosyayı görüntüle 63153
ve roll ne zaman gelir tebrikler bu arada şansın daim olsunE hacizim var banka hesabım blokeli.. kredi kartı filan vermiyor bankalar.
Ama ziraat kredi verdi.7.500 başvurdum..6 Nisan'da dün gece sonuçlandı SMS geldi.. krediyi çektim.
00 TL 1xbete attim 1 saatte 4900 yaptım çekim verdim sabaha geçer
Ekli dosyayı görüntüle 63153
Bana da ciksa keske 4 k borcum var yorumun nedirBenim sicilim bozuk oğlu bozuk 3 k aldım bugün 6 nisanda basvurmustum
İki bankada onay vermez oyle bisey yokşimdi beyler 2 bankada onay verdiyse krediye ikisindende çekebilirmiyim yoksa ilk onay verene mi gideyim ?
Bencede herkese yani sicili bozuk.olanlara 3 bin verilcekEkli dosyayı görüntüle 63155 Alın diğer sayfaya attım burayada atıyorum benim sicik cok kötü 3 k aldım ama
kesin bilgimi eminmisinİki bankada onay vermez oyle bisey yok
kaç günde onaylandı dost ben yeni başvurdumEkli dosyayı görüntüle 63155 Alın diğer sayfaya attım burayada atıyorum benim sicik cok kötü 3 k aldım ama
6 sında basvurdum iştekaç günde onaylandı dost ben yeni başvurdum