Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Ziraat Bankası Hesabim Açıldı Beyler /Yamanbaba

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,837
5,813
113
Ya bazen yoğunluk olunca geç yatabilir geç verebilirler o normal ama asla parası kimsenin kalmaz
Mefete pay pay mi dediğiniz şimdi baktım eskiden mefete yazardı ve kırmızı ekran resmi vardı şimdi başka olmuş Google play de

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,249
2,135
113
2 gündür bankadan 3000 TL 30 kişiye 100 TL yolladım bu forumda çekilişle , banka hesabım blokelendi 2 gündür açmakla uğraşıyordum bugün açıldı :)
Bana da gönderi özelden tebrik ve teşekkürlerimi ilettim bı daha burdan da ileteyim daha çok kazanman dilegiyle

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,469
8,735
113
Yok öyle değil forumdan birine yardımcı olmuştum 1 yılı geçti ama mefete kullanmıyorum tel no verdim kendine hesap açtı çocuk kayboldu ortadan şimdi kendime açamıyorum
Aaa şimdi baktım kendi adıma no ile açmışım ama onay yapamıyorum

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Aaa şimdi baktım kendi adıma no ile açmışım ama onay yapamıyorum
Benimki onaylı sıkıntı yok payfix hesabıma ulaşamıyorum eski hesap ve eski mail ve cep numarasına kayıtlı 1 aydır alamadım payfix hesabımı ya

YuMii01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,984
4,851
113
Benimki onaylı sıkıntı yok payfix hesabıma ulaşamıyorum eski hesap ve eski mail ve cep numarasına kayıtlı 1 aydır alamadım payfix hesabımı ya
Aga yeni mailinden at izah et düzeltiyorlar ben yapmıştım kimlik filan atıp izah et