- 3,484
- 1,566
- 113
Konu neydi arkadaşlar bilsemesemde tebrik ederim
Olsun en azından bankadan daha iyiler kessinlerMetefe ücret limitlendirmesini güncellemeseydi çok daha iyi olacaktı ama kesintiler çok fazla olmaya başladı
Ya bazen yoğunluk olunca geç yatabilir geç verebilirler o normal ama asla parası kimsenin kalmazO zamanlar indirmek için girdiğimde yorumları okudum onun için indirmemistim
2 gündür bankadan 3000 TL 30 kişiye 100 TL yolladım bu forumda çekilişle , banka hesabım blokelendi 2 gündür açmakla uğraşıyordum bugün açıldıKonu neydi arkadaşlar bilsemesemde tebrik ederim
Aynen dost riski minimum seviyeye indiriyor neredeyseOlsun en azından bankadan daha iyiler kessinler
Mefete pay pay mi dediğiniz şimdi baktım eskiden mefete yazardı ve kırmızı ekran resmi vardı şimdi başka olmuş Google play deYa bazen yoğunluk olunca geç yatabilir geç verebilirler o normal ama asla parası kimsenin kalmaz
Bana da gönderi özelden tebrik ve teşekkürlerimi ilettim bı daha burdan da ileteyim daha çok kazanman dilegiyle2 gündür bankadan 3000 TL 30 kişiye 100 TL yolladım bu forumda çekilişle , banka hesabım blokelendi 2 gündür açmakla uğraşıyordum bugün açıldı
Evet mefete pay olmuşMefete pay pay mi dediğiniz şimdi baktım eskiden mefete yazardı ve kırmızı ekran resmi vardı şimdi başka olmuş Google play de
Benim onda onaylı hesabım yok yaEvet mefete pay olmuş
Ne demek dostum rica ederim teşekkür ederim ayrıca 🎈Bana da gönderi özelden tebrik ve teşekkürlerimi ilettim bı daha burdan da ileteyim daha çok kazanman dilegiyle
çok teşekkürlerHayırlı olsun yaman
Onay gerekmiyor sanırımBenim onda onaylı hesabım yok ya
Kartı varmı peki ?,🙏Evet mefete pay olmuş
Yok öyle değil forumdan birine yardımcı olmuştum 1 yılı geçti ama mefete kullanmıyorum tel no verdim kendine hesap açtı çocuk kayboldu ortadan şimdi kendime açamıyorumOnay gerekmiyor sanırım
Aaa şimdi baktım kendi adıma no ile açmışım ama onay yapamıyorumYok öyle değil forumdan birine yardımcı olmuştum 1 yılı geçti ama mefete kullanmıyorum tel no verdim kendine hesap açtı çocuk kayboldu ortadan şimdi kendime açamıyorum
Benimki onaylı sıkıntı yok payfix hesabıma ulaşamıyorum eski hesap ve eski mail ve cep numarasına kayıtlı 1 aydır alamadım payfix hesabımı yaAaa şimdi baktım kendi adıma no ile açmışım ama onay yapamıyorum
Aga yeni mailinden at izah et düzeltiyorlar ben yapmıştım kimlik filan atıp izah etBenimki onaylı sıkıntı yok payfix hesabıma ulaşamıyorum eski hesap ve eski mail ve cep numarasına kayıtlı 1 aydır alamadım payfix hesabımı ya
Yedek sim kartı çıkardıgin zaman problem kalmaz benceBenimki onaylı sıkıntı yok payfix hesabıma ulaşamıyorum eski hesap ve eski mail ve cep numarasına kayıtlı 1 aydır alamadım payfix hesabımı ya