- 1,477
- 637
- 113
Konuya biraz uzak kalsamda tek tek okudum kazanç sağlayan ve kazancını paylaşan herkesi tebrik ederim kazancınız şansınız bol olsun
Hadi bakalım hayirlisiAz önce bankaya gittim hemen açtılar ya birde bana yaman bey maşallah vurgun yapmışsınız devam edin böyle sayenizde Ziraat bankasında altın satabiliyoruz 20 tane Cumhuriyet altını almışsınız bir daha böyle birşey yaşanmayacak kusura bakmayın özür dileriz hesabınızı aktif ettik dediler birde capuccino ismarladilar geldim şimdi. 😁 Akşama show var
Onu bir daha zor yaparim bu şekilde banka ile yapmam çekiliş harici dagitim da asla yapmam 2 gündür magduriyetimde yaşadığım blokeli hesap sorunundan sonra zorAçılma şerefine dağıtım 😅
Akşam 1000 lirani aldın mıOnu bir daha zor yaparim bu şekilde banka ile yapmam çekiliş harici dagitim da asla yapmam 2 gündür magduriyetimde yaşadığım blokeli hesap sorunundan sonra zor
Geçmiş olsun dost tebrikler ayrica2 gündür bankadan 3000 TL 30 kişiye 100 TL yolladım bu forumda çekilişle , banka hesabım blokelendi 2 gündür açmakla uğraşıyordum bugün açıldı
Aynen knka mefete,payfix filan veririz sana 😅Onu bir daha zor yaparim bu şekilde banka ile yapmam çekiliş harici dagitim da asla yapmam 2 gündür magduriyetimde yaşadığım blokeli hesap sorunundan sonra zor
Ooo kral hayırlı olsun
Ahahahaha dedim kral sana hiç bi bok olmaz diyeAz önce bankaya gittim hemen açtılar ya birde bana yaman bey maşallah vurgun yapmışsınız devam edin böyle sayenizde Ziraat bankasında altın satabiliyoruz 20 tane Cumhuriyet altını almışsınız bir daha böyle birşey yaşanmayacak kusura bakmayın özür dileriz hesabınızı aktif ettik dediler birde capuccino ismarladilar geldim şimdi. 😁 Akşama show var
Çok sevindim dost hesabın açılmasınaAz önce bankaya gittim hemen açtılar ya birde bana yaman bey maşallah vurgun yapmışsınız devam edin böyle sayenizde Ziraat bankasında altın satabiliyoruz 20 tane Cumhuriyet altını almışsınız bir daha böyle birşey yaşanmayacak kusura bakmayın özür dileriz hesabınızı aktif ettik dediler birde capuccino ismarladilar geldim şimdi. 😁 Akşama show var