Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Ziraat Bankası Hesabim Açıldı Beyler /Yamanbaba

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,477
637
113
Konuya biraz uzak kalsamda tek tek okudum kazanç sağlayan ve kazancını paylaşan herkesi tebrik ederim kazancınız şansınız bol olsun

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,038
21,049
113
Az önce bankaya gittim hemen açtılar ya birde bana yaman bey maşallah vurgun yapmışsınız devam edin böyle sayenizde Ziraat bankasında altın satabiliyoruz 20 tane Cumhuriyet altını almışsınız bir daha böyle birşey yaşanmayacak kusura bakmayın özür dileriz hesabınızı aktif ettik dediler birde capuccino ismarladilar geldim şimdi. 😁 Akşama show var
Hadi bakalım hayirlisi

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Açılma şerefine dağıtım 😅
Onu bir daha zor yaparim bu şekilde banka ile yapmam çekiliş harici dagitim da asla yapmam 2 gündür magduriyetimde yaşadığım blokeli hesap sorunundan sonra zor

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
@Yamanbaba sevindim adına dost bir daha bankadan işlem yapma aynı şeyi yaşama. Payfix papara ile filan ile yolla ödülleri.

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,726
2,875
113
Az önce bankaya gittim hemen açtılar ya birde bana yaman bey maşallah vurgun yapmışsınız devam edin böyle sayenizde Ziraat bankasında altın satabiliyoruz 20 tane Cumhuriyet altını almışsınız bir daha böyle birşey yaşanmayacak kusura bakmayın özür dileriz hesabınızı aktif ettik dediler birde capuccino ismarladilar geldim şimdi. 😁 Akşama show var
Ahahahaha dedim kral sana hiç bi bok olmaz diye

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,843
23,068
113
Ben demiştim kimse yaman babaya yanlış yapamaz

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,420
585
113
Geçmiş olsun reis.

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,625
9,650
113
Çok sevindim dost hesabın açılmasına