Çok yakışıklı, uzun boylu, zeki, belagatı diksiyonu master degree, kültür seviyesi çok yüksek olduğum için, tanıştığım insanlar benden çekiniyorlar. Bu dünyadan olmadığımı düşünen çok oluyor. E tabi bunun verdiği beklenti de oluyor insanlarda.. Bu bana yüklenen bir yük, beni hep en iyi olmaya zorluyorlar.
Zirvenin verdiği yalnızlık üzerime sindi, asil karakterim zaten bambaşka. İnsanlar konusunda çok seçiciyim, haketmeyenin yüzüne bakasım gelmiyor. E tabi beni hakeden ne kadar insan var ki?
Tanıştığım kızlar bana tanrı gözüyle bakıyor. En son bir kızdan şöyle bir şey duydum "Sen tanrı gibisin, ulaşılmazsın" yahu gerçekten de insanlar bana tanrılarıymışım gibi davranıyorlar.
Erkek arkadaşım pek olmuyor. Düşünsenize yanınızda Dmitri var. Bütün kadınların gözü onun üzerinde… Onunla arkadaş olmak ister miydiniz? Onlara da hak veriyorum, kıskançlık gayet insâni bir duygu…
Sanırım bir bütün olarak tanrının yeryüzüne izdüşümüyüm. Sanal bir yansımayım, eğrideki doğruyum. yingin içindeki yang benim.