- 56,502
- 30,672
- 113
Beckham ama parasi yok olamaz mi puahqhhahaBen bu genci çözdüm ! Kodsuzluktan bu hale gelmiş
Ekli dosyayı görüntüle 490915
Beckham ama parasi yok olamaz mi puahqhhahaBen bu genci çözdüm ! Kodsuzluktan bu hale gelmiş
Fakir türk becham puabhahaBeckham ama parasi yok olamaz mi puahqhhaha
Nasil fakir ya aylik 70k gelirim var kamu avukatiyim ayrica bilirkisiyim orta halliyim rus kokenliyim genel kulturum cok yuksek hepinizden yakisikliyim kiskanmayin
Hahhahahahhaha bayiliyorum bu adama
Deli bro niye takiliyosunki?ne demisler delidir ne yapsa yeridirElim ayağım titriyor, yazdıklarından aşırı derecede tahrik oldum .🥶🥶
Sen niye bu kadar sinirlisin bu posta yaaa yazdiklarimdan hicbir ozelligi kendinde bulamadin de mi hem fakir hem tipsiz hem de kultursuzsun ahahahhaDeli bro niye takiliyosunki?ne demisler delidir ne yapsa yeridir
Butun buyuyu bozmussun bro be.adam ben avukatim bilirkisiyim diyordu en sonBen bu genci çözdüm ! Kodsuzluktan bu hale gelmiş
Kanitlarsam ne yapacaksın?Butun buyuyu bozmussun bro be.adam ben avukatim bilirkisiyim diyordu en son
Benim tipilme ilgili bi takintim yokki zirvede yanliz deilim orta halli kalabaligim ama beyenirsenizin yanlis olup begenirsenizin dogru oldugunu biliyorum 🙃😉Sen niye bu kadar sinirlisin bu posta yaaa yazdiklarimdan hicbir ozelligi kendinde bulamadin de mi hem fakir hem tipsiz hem de kultursuzsun ahahahha
Onu dalga gecmek icin yazdim fakat senin butun yazilarin yanlis yokki degil yok ki mesela surekli hata yapiyorsunBenim tipilme ilgili bi takintim yokki zirvede yanliz deilim orta halli kalabaligim ama beyenirsenizin yanlis olup begenirsenizin dogru oldugunu biliyorum 🙃😉
Hasdir lan ordan bilirkisi deneme bonusumu kovalar lale kaybol surdan.seni gt ede ede bi hal oldum ama sen gt olmakdan bikmadin.rahatsizsin sen egleniyorum seninle 🤪🤪Kanitlarsam ne yapacaksın?
Ne oldu yusuf yusuf oldun ? Hic tanimadigin birine saldirmak senin gercek hayattaki ezikligini gosterir maalesefHasdir lan ordan bilirkisi deneme bonusumu kovalar lale kaybol surdan.seni gt ede ede bi hal oldum ama sen gt olmakdan bikmadin.rahatsizsin sen egleniyorum seninle 🤪🤪
Sephesiz oyledir 😁😁Onu dalga gecmek icin yazdim fakat senin butun yazilarin yanlis yokki degil yok ki mesela surekli hata yapiyorsun
Bizde soledik bro herkes biliyor hasta oldugunu ama kendisi kabullenmiyor.ayni ajdar gibi buda 😁Üzülerek söylüyorum ki hastasın Allah acil şifalar versin inşallah
Sen tanrisin bilirkisinin avukatsin ne haddime aana saldirmak tovbe hasaNe oldu yusuf yusuf oldun ? Hic tanimadigin birine saldirmak senin gercek hayattaki ezikligini gosterir maalesef
Yav hem fakir hem tipsiz kardesim ben sana diyorum kanitlarsam ne yapacaksın neyden korkuyorsun bu kadarSephesiz oyledir 😁😁
Egleniyorum bro ya cok komik strest topu gibi adam.kesin ajdarin kardesi buBence hata bizde bunu ciddiye alıp burada konusuna yorum yapıyoruz.