- 1,010
- 300
- 83
Senin gibi çaresiz bekliyorum bende başka zaman olda zırt pırt sms atarlar şimdi sms atmalarını 4gözle bekliyorumVakıfbank halk bank hesabım yok ama başvurum var..nasıl kontrol edicem başvuru durumunu bilen varsa yazsın lütfen
Senin gibi çaresiz bekliyorum bende başka zaman olda zırt pırt sms atarlar şimdi sms atmalarını 4gözle bekliyorumVakıfbank halk bank hesabım yok ama başvurum var..nasıl kontrol edicem başvuru durumunu bilen varsa yazsın lütfen
Al bi tane daha tamam yaparız abicim .. devlet yapmasın amaEyyy memleketimin guzel insanları ,arkadaşlar kime ne olacağına dair kimsenin bir bilgisi yok herkes bol keseden arıyor şuan,inanmayın ve umut tacirliği de yapmayın sakın umudu var milletin şuan sadece ona da dokunmayın,kimse de red yada onay sms almadığı sürece inanmayın kimseye.devlet vermek ister ama imkanlar dahilinde şimdiye kadar iyi yada kötü yönetildi ,arkadaşlar gibisin şakası yok dünya panikte siz sanıyor musunuz ki kimse korkmuyor,şuan kimse belli etmiyor dünya sınırları değişecek yönetimler ,sabredin ekinizdekini iti kullanmaya çalışın ,sadece bunu yapın millet olarak..
tekrar 5000 oldu ziraatte ve hala değerlendirmede5 başvurdum
3 e çekildi
Beyler benm kerdi 10k dan 5k düstü 5k 3k düstü simdi tekrar 5k cıktı yine ümitlendim hadi hayırlısı
Ayni durumdayız bana da hiçbir bilgi ya da mesaj gelmedi.Mecburen bekleyeceğizSoru soruyoruz cevap veren yok hicmi bilgisi olan yok.
Kardeşim sms gelir onaylanırsa kredin hesap otomatik açılır zaten çıkarsa bankadan şubeden veya kartsız atm den çekersin merak etme çıksın yeterkiSoru soruyoruz cevap veren yok hicmi bilgisi olan yok.
Ne biliyim kardeşim hesabı olanlar mi aliyor diye yandığım bir kaç kişi var onlar aldı 15 dk önce bir arkadaşım daha aldı onların hesapları vardi.Kardeşim sms gelir onaylanırsa kredin hesap otomatik açılır zaten çıkarsa bankadan şubeden veya kartsız atm den çekersin merak etme çıksın yeterki