- 1,898
- 472
- 83
icrasi ve takibi varmiydi arkadaslarininNe biliyim kardeşim hesabı olanlar mi aliyor diye yandığım bir kaç kişi var onlar aldı 15 dk önce bir arkadaşım daha aldı onların hesapları vardi.
icrasi ve takibi varmiydi arkadaslarininNe biliyim kardeşim hesabı olanlar mi aliyor diye yandığım bir kaç kişi var onlar aldı 15 dk önce bir arkadaşım daha aldı onların hesapları vardi.
İcra yok ama takipdeymis kapatmisicrasi ve takibi varmiydi arkadaslarinin
Hayatları palavra ilk başvuranlardanim ben daha tık yok. İnsana eziyet bütün yaptiklariZiraat mus temsilcisi bugun islemler alinmaya basladi dedi basvuru numarasina gore 1.2 gun icinde sonuclanacak dedi az once
Bende bunu anlamiorum basvuru numaram 133 le baslio 1 nisanda basvurdm bnde sonra yuxzlerce kisnin sonuclanmis sira yok yani cok sacmaHayatları palavra ilk başvuranlardanim ben daha tık yok. İnsana eziyet bütün yaptiklari
Onuda sordum olumlu olursa sade 1 i olacak diger ikisi iptal dedi mis temsilcisi ziraatinBirden fazla bankaya aynı kredi için başvuranlar otomatik red yiyormuş doğrumu acaba
Valla benim 10000 sonra 3000 ve sonra yeniden 10000 oldu degerlendiriliyor amaclari nedir bilinmez ...!kredi değeri düşüp ve arttırılıp onaylanan gören var mı ? Sanırım sadece sabit sayılara verdiler.
Hafta sonu çalışmazlar artık yasakda geldiZiraat mus temsilcisi bugun islemler alinmaya basladi dedi basvuru numarasina gore 1.2 gun icinde sonuclanacak dedi az once
Kamu bankalarında sıkıntı olmaz çalışırlar çalışmasalar bu saatte benim 3000 10000 olmazdı yukseltmezdilerHafta sonu çalışmazlar artık yasakda geldi