- 17,710
- 5,473
- 113
Ben ce hiçBeyler kredi onaylanan kaç kisi var suan
Ben ce hiçBeyler kredi onaylanan kaç kisi var suan
Hesabı varmıydı vakıfbaktanBu gün babamin kredisi onaylandı arkadaşlar vakıfbank 7.500 tl
Ekli dosyayı görüntüle 62773
1998 den beri maaşını oradan alıyordu.Hesabı varmıydı vakıfbaktan
Yorum.felan yokmuydu nasıl cekecekmisTwitterdan baktım hesabi olmayan birine gelmiş olumlu mesaj ama nerden nasıl alacağı bilgisi yok
Dostum senin paylaşımını daha önce gördüm.benim sana lafım yok.ben toplasan 10 kişi anca var dedim.1 gunde az değilmi senceYalan borcumuz yok kral kimseye. Ekli dosyayı görüntüle 62778 Ekli dosyayı görüntüle 62779
K.bakma baskan genelleme yapinca ustume alindim . Az tabi ki cok az cok sacma. Milletin colugu cocugu ac bekletiyolar bukadar. Onaylayn iste olmezsinizDostum senin paylaşımını daha önce gördüm.benim sana lafım yok.ben toplasan 10 kişi anca var dedim.1 gunde az değilmi sence
Hacı ziraattenmi onaylandı bu kredi bizde hala degerlendirmedeK.bakma baskan genelleme yapinca ustume alindim . Az tabi ki cok az cok sacma. Milletin colugu cocugu ac bekletiyolar bukadar. Onaylayn iste olmezsiniz
Ziraat kral bugun onaylandi hazir suan kredi tek tikla hesaba gelir. Onaylanircsizinkide bugun yarin iciniz rahat olsunHacı ziraattenmi onaylandı bu kredi bizde hala degerlendirmede
Eyvallah en sonunda ziraat onaylananda gordum kendime onaylanmış gibi sevindim iyi günlerde kullan kralZiraat kral bugun onaylandi hazir suan kredi tek tikla hesaba gelir. Onaylanircsizinkide bugun yarin iciniz rahat olsun
Şu an bu yorumunu okuyan yada okuyacak onlarca forum üyesi sence ne diyordur , ne kadar da haklı bu adam diyordur eminim buna !!!!!!Bunun bankalarla ilgili yok.Hiçmi internet haberlerini takip etmiyorsunuz.ben almam.zaten 5000 den yuksek gelirim vermezler alsam bile.maliye bakanin açiklamasi vardi bugun.