- 7,053
- 3,128
- 113
la hani kredi
Ya aga, bizim pederde başvurmuş, ben ayrıyım, bugün öğrendim, deli oldum ikimizede çıkarmı yoksa birimiz elenirmiZiraat kral bugun onaylandi hazir suan kredi tek tikla hesaba gelir. Onaylanircsizinkide bugun yarin iciniz rahat olsun
la hani kredi
Hic bilmiyorum kral o konuyuYa aga, bizim pederde başvurmuş, ben ayrıyım, bugün öğrendim, deli oldum ikimizede çıkarmı yoksa birimiz elenirmi
bunu düşünerek yazdım zaten Ahmoo
onu dusunerek yazdıgını dusunup paylastımbunu düşünerek yazdım zaten Ahmoo
Bu saatte msj mi geliyomus , nerde gördün ki valla cok enteresan. Umut devam ediyor o zaman beylerVallahi şimdi gördüm adamın saat 02:40 gibi kredi si onaylanmış.bizde yok bişey daha
varBende sunu merak ediyorum 3 bankayada basvuran varmi acaba
zıraat=10k halk=7.5k vakıfbank=mıktar sormadıBende sunu merak ediyorum 3 bankayada basvuran varmi acaba
E tabiki deBende sunu merak ediyorum 3 bankayada basvuran varmi acaba
hangi banka BarışşŞimdi sıkıntıdan müs. Hizmetlerini aradim o gicik temsilcilerin tersine gayet açıklayıcı cevaplar verdi helal olsun o kişiyede.
İcra takibi şartı yok tek şart her aileden tek kişi ve 5 bin tl altı gelir olmasi ancak kişinin durumuna göre farklı tutarlarda aktarım sağlanıyor dedi ki bu 3000 olayının bundan dolayı mı cikti dedigimde evet yanıtini aldim
3 4 gün sürermi diye sorduğumda hayir net süre veremiyorum ancak Çok uzun sürmeyecek kısa sürede sonuçlanacak dedi ki bence pzrtesiye kadar sonuçlanacak ve sali yada carsamba günü de ülke geneli sokaga cikma yasagi ilan edilecek bugün bunun sinyalini verdiler.
Ziraat kardeşimhangi banka Barışş
benim arkadaş benden sonra başvurdu vakıfbank a ona 10 bin çıktı ben 1 nisanda başvurdum ziraate hala beklemedeZiraat kardeşim
Ben 3 ünede başvurdum ayin 1 inde ama ziraatte hesabim var ve vakiftan msj falan gelmedi o yüzden ziraati önemsiyorum. Arkadasinin sicil falan nasildi ?benim arkadaş benden sonra başvurdu vakıfbank a ona 10 bin çıktı ben 1 nisanda başvurdum ziraate hala beklemede
icrası filan yok sanırım sigortalı çalışıyor maaşı da vakıfbanka yatıyor ondan mı hemen onay aldı acabaBen 3 ünede başvurdum ayin 1 inde ama ziraatte hesabim var ve vakiftan msj falan gelmedi o yüzden ziraati önemsiyorum. Arkadasinin sicil falan nasildi ?