- 13,452
- 9,571
- 113
Eski sevgilimi bu kadar beklemedim be...
bı an once cıksa rahatlasakherkese veriyolar. su ana kadar red alan yok. reddedilirse toplu reddeilir heralde
insallah . vermezlerse bişey kaybetmeyiz.onlar bizi kaybeder.. bu zor gunu atlatiriz el bet. zor gunumde yanimzda olmayanlar iyi gunde kapima gelirlerse kovarim zatenbı an once cıksa rahatlasak
haklısın kardesıminsallah . vermezlerse bişey kaybetmeyiz.onlar bizi kaybeder.. bu zor gunu atlatiriz el bet. zor gunumde yanimzda olmayanlar iyi gunde kapima gelirlerse kovarim zaten
Evet bugünSevgili kardeşim sms bugün mu geldi
ıcra var mıydıEvet bugün
bu kredi kartı v kart basvuru sorgulama ,burada kredı basvuru sonucu gorunmez arkadasım .basvurunuz yoktur der
HERKESE ATAR DIOSUN YANI ARKADASIMinsallah . vermezlerse bişey kaybetmeyiz.onlar bizi kaybeder.. bu zor gunu atlatiriz el bet. zor gunumde yanimzda olmayanlar iyi gunde kapima gelirlerse kovarim zaten
dogru kredi karti yeriymş o linkbu kredi kartı v kart basvuru sorgulama ,burada kredı basvuru sonucu gorunmez arkadasım .basvurunuz yoktur der
yok icraıcra var mıydı
ya sacma iş yapiyolar. mucizelerle yaşiyoruz valla. 1 numarali destekcileriydim malum sahislarin. ama bitti artik benim icin.. hep umit veriyolar ama içi boşHERKESE ATAR DIOSUN YANI ARKADASIM
17 yıldır böyle arkadasım .bnkalar yaralı parmaga işemezler ... devlet %85 ini bız verecegız dedıgı ıcın buyuk cogunluga kredı verıyor 3-5 işteya sacma iş yapiyolar. mucizelerle yaşiyoruz valla. 1 numarali destekcileriydim malum sahislarin. ama bitti artik benim icin.. hep umit veriyolar ama içi boş
500 aılır3k gelirse 1k kraken atılır mı?
hafta içi halledeceklerdi her şeyi olumlu veya olumsuz. bizim neyi yaptıgımız bırsey nerede duzgun olmuskı. bu olsun gerı odemelı bıle vermıyorlar ınanlara. bende basvurdum basvurmadım degıl kredıye oyle asırı sekılde lazım degıl bekarım sonucta bakmakta yukumlu oldugum kımsede yok. sene basında ısten ayrılmıstım ıssızlık maası alıyorum cıkısımıda almıstım. borclarım vardı kapattım bıraz ddaha ıdare ederım sonrasına bakacam ıste şu illetten kurtulsak bır. takıpte olan ıcralık olan ıhtıyacı olmasa basvurmazkı onlarada verılmesı lazım dıye dusunuyorum hatta oncelık onlar olmalı kredı notu duzgun olan zaten her yerden alabılıyor.17 yıldır böyle arkadasım .bnkalar yaralı parmaga işemezler ... devlet %85 ini bız verecegız dedıgı ıcın buyuk cogunluga kredı verıyor 3-5 işte
Ben burdan baktım başvurunuz yok tekrar başvuru yapayım dedim bu seferde süreç devam ediyor diyor
bro bu kredi karti başvuru linkiymisBen burdan baktım başvurunuz yok tekrar başvuru yapayım dedim bu seferde süreç devam ediyor diyor