- 1,898
- 472
- 83
ama ne zaman alacakti iste burasi tam bir muamma idi.ve birgun herkes kredisini alacaktı
ama ne zaman alacakti iste burasi tam bir muamma idi.ve birgun herkes kredisini alacaktı
degerlendirme yazisi tekrar goren ofkeyle yerinden kalkti.Neden herkes ki onaylanmisti da onun ki boyle duruyordu.Bu durumdan iyice sikilmisti.Icinden "Bana cikmayacak galiba" diyerek uzuntuyla aynaya yoneldi...ve birgun herkes kredisini alacaktı
Bloke yok kardesimhesabın blokelı ıse parayı atmaz oraya arkadasım .atsa zaten kullanamazsın
o zmn sıstemsel,en gec haftaıcı yada bırkac saate duzelır arkadasımBloke yok kardesim
Var ben yardimci olabilirimArkadaşlar konu dışı ama akbank hesabımoln var mı ben 50 tl atsam bana paparadan 50 tl atabilecek varmı?
Saol kardoo zmn sıstemsel,en gec haftaıcı yada bırkac saate duzelır arkadasım
Sıkıntı olmaz yoğunluk yada sistemsel sıkıntıdır.düzelirBloke yok kardesim
guzel fılm cekılebılır , corananın 10 k si adıdadegerlendirme yazisi tekrar goren ofkeyle yerinden kalkti.Neden herkes ki onaylanmisti da onun ki boyle duruyordu.Bu durumdan iyice sikilmisti.Icinden "Bana cikmayacak galiba" diyerek uzuntuyla aynaya yoneldi...
guzel fılm cekılebılır , corananın 10 k si adıdadegerlendirme yazisi tekrar goren ofkeyle yerinden kalkti.Neden herkes ki onaylanmisti da onun ki boyle duruyordu.Bu durumdan iyice sikilmisti.Icinden "Bana cikmayacak galiba" diyerek uzuntuyla aynaya yoneldi...
BUNLAR GENC KIZ MISALİ , ELLETIYOR AMA VERMIYORR
- Onaylandı ama çekim yapılmıyor hep böyle Ekli dosyayı görüntüle 62925
Hocam gerek kalmadı sağolVar ben yardimci olabilirim
Onaylanmış dostum git p. Tesi al paranıBenim halkta hesabım yok mesaj gelmeyince tekrar deniyeyim dedim bu çıkıyor ne anlama geliyor başvurunuz mu var yoksa kredimi onaylandı bişey anlamadımEkli dosyayı görüntüle 62930
Pardon yanlıs okumusumBenim halkta hesabım yok mesaj gelmeyince tekrar deniyeyim dedim bu çıkıyor ne anlama geliyor başvurunuz mu var yoksa kredimi onaylandı bişey anlamadımEkli dosyayı görüntüle 62930
bendede aynisi oluyo onaylanmismi yaniOnaylanmış dostum git p. Tesi al paranı
Yok hacı yanlıs okumusum sorrybendede aynisi oluyo onaylanmismi yani
Eminmisin hocam hiç bir bilgi gelmedi onaylandığına dair sms falanOnaylanmış dostum git p. Tesi al paranı
Yanlış okumuşum dostum beynimiz yandı valla su kredı olayındanEminmisin hocam hiç bir bilgi gelmedi onaylandığına dair sms falan