- 8,326
- 3,185
- 113
valla pazartesiyi bekliyorum bankalara gidip hesap acicam ben en iyisi internet bankaciligindan takip rtmekYok hacı yanlıs okumusum sorry
valla pazartesiyi bekliyorum bankalara gidip hesap acicam ben en iyisi internet bankaciligindan takip rtmekYok hacı yanlıs okumusum sorry
Valla hacı ben ziraat cepten basvurdum 1 nisanda hala beklıyoruz arkadaslara bizden sonra basvurmus onlara okeylenmiş biz hala beklemedeyiz ne hicra borcu var ne kredi nede kredi kartı borcu kkb 1000 lerde bizde onaylamazsa zaten ben bu devletin sistemine...valla pazartesiyi bekliyorum bankalara gidip hesap acicam ben en iyisi internet bankaciligindan takip rtmek
KREDINIZ YOK DIYOR ONAYLANMAMIS DIYORbendede aynisi oluyo onaylanmismi yani
zaten icrası olana ve kkb si ıyı olmayanlara verılıyorValla hacı ben ziraat cepten basvurdum 1 nisanda hala beklıyoruz arkadaslara bizden sonra basvurmus onlara okeylenmiş biz hala beklemedeyiz ne hicra borcu var ne kredi nede kredi kartı borcu kkb 1000 lerde bizde onaylamazsa zaten ben bu devletin sistemine...
Onuda düşündük 29 tane icrası olan yigenin üstünden basvurduk bakalım sımdı neolucakzaten icrası olana ve kkb si ıyı olmayanlara verılıyor
1 günde onaylandı 10 binValla hacı ben ziraat cepten basvurdum 1 nisanda hala beklıyoruz arkadaslara bizden sonra basvurmus onlara okeylenmiş biz hala beklemedeyiz ne hicra borcu var ne kredi nede kredi kartı borcu kkb 1000 lerde bizde onaylamazsa zaten ben bu devletin sistemine...
Alla Allah güle güle harca da durumun nasıldı dost sıkıntı falan varmıydı??1 günde onaylandı 10 bin
2 yıldır sigortasasizim açıkta icra yokAlla Allah güle güle harca da durumun nasıldı dost sıkıntı falan varmıydı??
sms geldimi2 yıldır sigortasasizim açıkta icra yok
Hayirsms geldimi
DOUBLE 10K VERIRLER BU ARKADASAOnuda düşündük 29 tane icrası olan yigenin üstünden basvurduk bakalım sımdı neolucak
Mesaj olarak geldi mi10 gün bekledikten sonra red yedim icra falan yok sadece odedigim krediler var 2 tane kredi kartı var.
29 mu azmış gülüyorum ama kusura bakmaOnuda düşündük 29 tane icrası olan yigenin üstünden basvurduk bakalım sımdı neolucak
Toplanan bağışları kredi olarak mı veriyorlar acaba.3.5 milyon başvuru varmış az değil rakam banka çalışanlarına hak vermemek elde değil isleri zor ufak bi süzgeçten geçip limit belirleniyormuş sırayla gidiyor adamlar tek çatı altındayız önce devletimizin yanında olalım ümidinizi kaybetmeyin inş herkesin yüzü gülecek arkafaşlar saygıyla;
Valla hacı gülünecek durumda bende soyluyom lavugada anlamıyor ama boylelerine verir aslında boylelerine vermıcen adam odemıcek catır cutur yiyecek yigenimde olsa boyle lavuklar alacağına ihtiyacı olanlar alsın yigenin kulakları cınlasın ibinenin hahahahaha29 mu azmış gülüyorum ama kusura bakma