- 645
- 175
- 43
Sanki bedava veriyorlar la
Kanki hepimiz zordayız biraz daha sabır ben inanıyorumHala onaylananan varmı beyler varsa bekleyelim yoksa daha fazla rezillik cekmeyelim en azından kafamız rahatlasın
Baba oğluna vermez bu desteğiSanki bedava veriyorlar la
Vermez dogru dedınKanki hepimiz zordayız biraz daha sabır ben inanıyorum
Baba oğluna vermez bu desteği
Şimdi vermezse ne zaman verecek kardeşKanki hepimiz zordayız biraz daha sabır ben inanıyorum
DEVLET HER ZAMAN 18 YASINDADIRBu destekten yok icrali yok sicili bozuk bilmem ne diyerek insanlara ufakta olsa yardım edilmezse bu işin secimide var devlet zor günde milletin yanında ne olursa olsun olmak zorunda arkadaşın dediği gibi insanı yasatki devlet yaşasın
Baba babaysa, geri ödemeli bi destek vermez evladına sevgili kardeşim . Karşılıksız yapar ne yapacaksa..Kanki hepimiz zordayız biraz daha sabır ben inanıyorum
Devlet 18 yasindaysa gençliğin verdiği enerjiyle patlaması lazım krediyi herkeseDEVLET HER ZAMAN 18 YASINDADIR
b10 yuzde yuz bonus aktif etmişhalkbank mesaj geldı 3 bın onaylandı
Bunların yapacakları ıse sok...halkbank mesaj geldı 3 bın onaylandı
Bunların yapacakları ıse sok...
Bu saatte mi sonuçlandi ?halkbank mesaj geldı 3 bın onaylandı
Hacı küfür yok bunların yapacakları işe soktayım dicektim senın için kotubence elestiri yap ama küfür etme bro
Halkbank sa eğer halkbank ana sayfaya gir googledan oradan tc ve numaranı girip aktif edebiliyorsun anında geçti benim hesabımaOnaylansa nolcak hala hata veriyor