- 851
- 281
- 63
Kardo bizimde onaylandi ama ozur dileriz isleminizi su an gerceklestiremiyoruz sonra tekrar deneyin diyoe 2. SayfadaSabah geldi kardeşim. Hanımın hesabinda a bekle atayım SS
Kardo bizimde onaylandi ama ozur dileriz isleminizi su an gerceklestiremiyoruz sonra tekrar deneyin diyoe 2. SayfadaSabah geldi kardeşim. Hanımın hesabinda a bekle atayım SS
Bi yardimci olsan anliyosan
Sözleşmeleri okumadan onaylamaz işlemini kardeşim. Yönlendirme yapmasi.lazim. sms geldi mi sana kredi basvurunuz onaylanmıştır diyeKardo bizimde onaylandi ama ozur dileriz isleminizi su an gerceklestiremiyoruz sonra tekrar deneyin diyoe 2. Sayfada
Geldi abi wp var mi cozelim su isiSözleşmeleri okumadan onaylamaz işlemini kardeşim. Yönlendirme yapmasi.lazim. sms geldi mi sana kredi basvurunuz onaylanmıştır diye
Özelden yazdim no yuGeldi abi wp var mi cozelim su isi
Arkadaşın normal ihtiyaç kredisine başvurmuş. Söyle temel ihtiyac destek kredisine başvursun. Çünkü bu kredinin sonuçları cuma günü açıklanmaya başladı.Arkadasim 1 nisanda ziraate basvurdu carsamba gunu mesaj gelmis on basvurunuz olumsuz sonuclanmistir diye
Yok hayır beraber başvurmuştur ona ama 1 gün sonra Halkbank a da başvurmuş o yüzden 1 tanesini eklediler galibsArkadaşın normal ihtiyaç kredisine başvurmuş. Söyle temel ihtiyac destek kredisine başvursun. Çünkü bu kredinin sonuçları cuma günü açıklanmaya başladı.
Yok çarşamba cevap geldiyse kesin yanlış başvurduYok hayır beraber başvurmuştur ona ama 1 gün sonra Halkbank a da başvurmuş o yüzden 1 tanesini eklediler galibs
Haydaa yalan mı soylicem ekran resmini de attım @Erosus söylesene yanlış kredi mı mı do kredi miydi sana attığım resim yalan borcum var sankiYok çarşamba cevap geldiyse kesin yanlış başvurdu
Yav bana ne ben iyiliğin için diyorum Doğrusuna başvurup alsın diye.Haydaa yalan mı soylicem ekran resmini de attım @Erosus söylesene yanlış kredi mı mı do kredi miydi sana attığım resim yalan borcum var sanki
İcralık olan borçların aktif devam ediyor mu kapatmış mıydın yani borçlar duruyor mu hala4 nisanda başvurdum zıraat internet şubesinden benim türlü türlü bankalarda icralığım var findeks puanım 0 olmasına ve zıraatında sürekli normal krediyi red etmesine rağmen dün sabah olumlu sms i geldi fakat ben 10 bin istemiştim. 3 bin tl onaylanmış
icraları kapattım acaba üstünden 1 yıl anca geçmiştir. birde bir icrayı kapattım fakat takip borcu oluyor icra kapamadan sonra banakya gidip 50-100 tl gibi bir rakam ödeyip takip'i kapatıyorsun onu bir bankada yapmadığım için findeks raporum 0 duruyor. birde kredi kredi kaetı vs neye basvursam saniyesinde red oluyordu. temel kredi onaylandı şaşırdım.İcralık olan borçların aktif devam ediyor mu kapatmış mıydın yani borçlar duruyor mu hala