Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10 Bin Liralık Destek Kredisi Olumlu Sonuçlanan Var Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CGLMX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,363
488
83
Olay kredi alıp mutlu olmak değil bence sen yalnış bakıyorsun , olay senin dedigin gibi sittin sene kredi alamayacak çünkü durumu kötü oldugu icin borc bataginda olup sokaga cikma yasagi ilan edilip evini gecindirme derdinde olanlarin 3 binlirayla bi halt yapamayacagidir yani mesele kredi almak degil gecim saglamak . Farkınsaysan yüzde 80 kimse çalısamıyor şu an .
YANLIS ANLASTIK Bu konuda arkadasım .bn eleştirimi kredi üstünden yaptım ve krediye .ihtiyacı olanlara sosyal bir devlet karsılıksız yardım yapar ,kredi yardım degıldır devlet adına .bu noktada yardıma bakıs acımız farklı

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
YANLIS ANLASTIK Bu konuda arkadasım .bn eleştirimi kredi üstünden yaptım ve krediye .ihtiyacı olanlara sosyal bir devlet karsılıksız yardım yapar ,kredi yardım degıldır devlet adına .bu noktada yardıma bakıs acımız farklı
Tamamdır ben yalnış anlamışım , zaten kredin çıkmıyo al 3 bini otur der gibi anlamıştım tekrar okuyunca anladım. Hemfikiriz şimdi anladım :)

ay0668

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
217
43
Yav hortlatip durmayin konuyu baslayacam kredisini artik yeter da cikacak cikmayacak belli olacak nasilsa buraya yazinca onaylanacakmi sanki kredi onaylanacaksa her dakka yazalim hep ayni seyler icram var
Cikarmi 3 bankaya basvurdum cikarmi hem babam basvurdu hem ben cikarmi ogrenciyim cikarmi burdakiler bilse zaten cikip cikmayacani kendi kredisini bilir zaten

Karayel55

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
90
66
18
Arkadaşlar 2 bankaya başvurdum ziraat ve halkbank bu sıkıntı olurmu sizce lütfen bilgi verin

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Yav hortlatip durmayin konuyu baslayacam kredisini artik yeter da cikacak cikmayacak belli olacak nasilsa buraya yazinca onaylanacakmi sanki kredi onaylanacaksa her dakka yazalim hep ayni seyler icram var
Cikarmi 3 bankaya basvurdum cikarmi hem babam basvurdu hem ben cikarmi ogrenciyim cikarmi burdakiler bilse zaten cikip cikmayacani kendi kredisini bilir zaten
Katılma yada okuma bu konuyu arkadasım , biz bu konu hakkında tartışmak istiyoruz.

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,326
3,185
113
vaaay butun detaylari sorunları anlattın. demek herkezden çok sen takip ediyosun konuyu. takip etmeyi bırak butonu var oraya tıklayabilirsin emmoğlu

Matasah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
851
281
63
Bu hata kimsede gitmedimi hala islem yapabileb yok sanirim olumlu olup

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...