- 5,808
- 1,322
- 113
Ziraat bankası int bankacılığı vardı benim kartımıda kaybettim tel numarasını degistirdigim için int bankacılığına giriş yapamıyorum ya
Yani şu an avukatlık olan borcun yoktu di mi doğru anliyorumicraları kapattım acaba üstünden 1 yıl anca geçmiştir. birde bir icrayı kapattım fakat takip borcu oluyor icra kapamadan sonra banakya gidip 50-100 tl gibi bir rakam ödeyip takip'i kapatıyorsun onu bir bankada yapmadığım için findeks raporum 0 duruyor. birde kredi kredi kaetı vs neye basvursam saniyesinde red oluyordu. temel kredi onaylandı şaşırdım.
Dostum kara listedeyim bende bana da cıktı 5 k ama sorun hesabıma yansıtamıyorum parauıYani şu an avukatlık olan borcun yoktu di mi doğru anliyorum
Senin avukatlık olan borcun falan var mı aktif olarak devam ediyor mu borcDostum kara listedeyim bende bana da cıktı 5 k ama sorun hesabıma yansıtamıyorum parauı
3 sene önce kapattım ama bankalar 1 tl para vermiyorduSenin avukatlık olan borcun falan var mı aktif olarak devam ediyor mu borc
Aktif borcu olana vermicez dediler cok umut bağlama buraya hocaöSenin avukatlık olan borcun falan var mı aktif olarak devam ediyor mu borc
Derde bakDostum kara listedeyim bende bana da cıktı 5 k ama sorun hesabıma yansıtamıyorum parauı
Aktif borcu olanlara da çıkıyormuş diye duydum yok ya ne umut baglicam olursa olur olmazsa olmaz önceden bu mu vardı sankiAktif borcu olana vermicez dediler cok umut bağlama buraya hocaö
Ne Zaman dediler nerde dedilerAktif borcu olana vermicez dediler cok umut bağlama buraya hocaö
SOLDAKİ TİK İŞARETİNE tıklamadan önce tik işaretinin hemene sağında altı çizili olarak yazılan söyleşme maddesi varya ona tıkla ekrana sözleşme gelecek aşağı kadar indir sözleşme maddesi sayfasını okumuş gibi sonra tik işaretini tıklaÖğleden beri bu hatayı alıyorum cözüm yok mı
Hocam vallah dert oldu arıyorum açmıyorlar dakkam bitti müşteri hizmetlerini ararkenDerde bak
Bu ne acaba niye böyle araştırsın mı böyle mıymış hep cikanlarÖğleden beri bu hatayı alıyorum cözüm yok mı
Benim aktif borcum var ama bankalara degil icraligim yoplam 7 bin borcum var vermezler sanmiyorum uzun suredir sigorram var 9 aydir sence?Hocam vallah dert oldu arıyorum açmıyorlar dakkam bitti müşteri hizmetlerini ararken
direk tik işaretiini tıklayınca hata veriyordu ben bilgisayardan taptım tik geri kayboluyor sözleşmeyi okuyun diyordu. oda olmaz ise normal internet tarayıcısını masaüstü moduna alıpta zıraat internet subeyi açıp dene
Kanka hepsini yaptım olmuyor bilgisayarımda yok pazartesi bankaya giderim artık şimdi alsam zaten şeytana uyar idda oynarım pazartesi borclarımı temizlerimdirek tik işaretiini tıklayınca hata veriyordu ben bilgisayardan taptım tik geri kayboluyor sözleşmeyi okuyun diyordu. oda olmaz ise normal internet tarayıcısını masaüstü moduna alıpta zıraat internet subeyi açıp dene
Atın 4 ü yada 5 inde basvurdum hocamKac gunde sonuclandi basvuru sizin benim 1 hafta oldu daha bisey yok