- 851
- 281
- 63
Ben icraligim 2 tane benim olumlu sonuclandi alakasi yok devlet heekese vericez diyoePazartesi olsun hayırlısıyls hocam
Ben icraligim 2 tane benim olumlu sonuclandi alakasi yok devlet heekese vericez diyoePazartesi olsun hayırlısıyls hocam
Yarında verirler pazartesi toplu red mesajları atmaya başlarlar benceBakalım yarın kaç kişinin ki sonuclanacak
Şu an avukatlık misin aktif olarak borcun var miBen icraligim 2 tane benim olumlu sonuclandi alakasi yok devlet heekese vericez diyoe
İnş alırız benim onaylanmasına ragmen işlem yapamıyorumBen icraligim 2 tane benim olumlu sonuclandi alakasi yok devlet heekese vericez diyoe
Hocam bi git ya dünya halkına bedava verdi bu miktarların 2 3 katına biz geri ödücezBence kimseye red olmayacak ama
2 bin 3 bin verebilirler istediğin tutarı alamazsın. Olsun yinede devletimiz sağolsun hiç böyle bi kampanya yapmayabilirdi.
Kim vermiş biraz mantıklı olun devlet halka bedava para dağıtır mı? Dötü..nüzden uydurmayınHocam bi git ya dünya halkına bedava verdi bu miktarların 2 3 katına biz geri ödücez
Öyle deme Almanya halkına geri ödemesiz 5 bin euro dağıtmışKim vermiş biraz mantıklı olun devlet halka bedava para dağıtır mı? Dötü..nüzden uydurmayın
30 nisana kadar hiç bir icra takibi yapılamaz yapılan da devam edemez aklinda olsun kardeşim kredini de güle.gule.harca güzel yerlerde ınsİcralık olup kredi cıkanlar dikkat edin hesapta para oldugunu öğrenirse o yer hesaba bloke koydurur hemen nakit yaPIN derim ne olur ne olmaz
Kardeş eminmisin benim icra çatır çatır kesiliyor maaştan valla30 nisana kadar hiç bir icra takibi yapılamaz yapılan da devam edemez aklinda olsun kardeşim kredini de güle.gule.harca güzel yerlerde ıns
Evet kesinlikle karar çıktıktan sonraki maaşından alamazlardı eğer ki imzaladigin birşey yok ise ama 30 nisan da bitebilir yani en fazla 1 maaşını da etkiler çok uğraşma demek.isterim.sadeceKardeş eminmisin benim icra çatır çatır kesiliyor maaştan valla
Aynen tutuklu yargılamalar ve şikâyet vs alınıyor.o kadar onun dışında birşey yokDoğru söylüyor arkadaş yalniZ uzatilmazsa 30 Nisan son adliyelerde sadece gerekli ve acil işlemler için aktif icra takibi yasak