- 41,524
- 44,897
- 113
Hangi bankalara basvurdunuzSimdi baktim benimde olumlu olmus 7500 tl basvursum onaylanan 7500 kulanabileceginiz 3000 tl diyor
Hangi bankalara basvurdunuzSimdi baktim benimde olumlu olmus 7500 tl basvursum onaylanan 7500 kulanabileceginiz 3000 tl diyor
Ya bi git kime babalık yaptı zengine babalık yaptı bu devlet ihtiyaci olana degil ihtiyaci olmayana verdi bu parayı,babalık yqpmışDevlet yine babalığını yaptı herkese düşük faizli kredi verdi allah devletimize zeval vermesin
Kardeşim yeniden başvurmaya çalıştım daha sonuçlanmadan kredi basvurunuz var dedi. Hesabı olmayanları sonra degerlendircekler demekkiayni durumdayiz
aynen knk. valla yarin ziraat bankasina gidip numara guncelleticep. uygulamadan takip rtmek lazim.. kimsenin ümidi yoktu azda olsa kredi verileceginden . ciddiye almadim bende başta d.Kardeşim yeniden başvurmaya çalıştım daha sonuçlanmadan kredi basvurunuz var dedi. Hesabı olmayanları sonra degerlendircekler demekki
Hayırlı olsun kardeşim
yapmistin?Hayırlı olsun kardeşim
Başvuruyu ne zaman yapmıştım?
2 hafta önce cuma gunuyduHayırlı olsun kardeşim
Sağol dostum. Borç harc yok bankalara.Hayırlı olsun kardeşim
Teşekkürler , gorselde başvuru tarihi varmış, gözden kaçırdım2 hafta önce cuma gunuydu
Çok ihtiyaç yoksa en azından fazla borclanmamis olursun . Bardagi dolu tarafından gör birdeBunların anasını
3 k ya dusurdulerEkli dosyayı görüntüle 63026
8 bin lira lazımdı insanlah diğer 2 bankadan da çıkar.Çok ihtiyaç yoksa en azından fazla borclanmamis olursun . Bardagi dolu tarafından gör birde
İnşallah kardeşim herşey istediğin gibi olur da , ihtiyacina derman olur. Benim de 10k borç var . Başvuru henüz onaylanmadı . Bir Umut bekliyoruz...8 bin lira lazımdı insanlah diğer 2 bankadan da çıkar.
İlk ödeme tarihi 14 ekim
Bunlar nasıl iş yapıyor valla anlamadım yeminle yaİnşallah kardeşim herşey istediğin gibi olur da , ihtiyacina derman olur. Benim de 10k borç var . Başvuru henüz onaylanmadı . Bir Umut bekliyoruz...
Aynen maalesef çok yetersiz koca devlet bankası...Bunlar nasıl iş yapıyor valla anlamadım yeminle ya
AminDemek ki pazar gunu de sonuclandirmalara devam ediyolar. Darısı başımıza artık