- 510
- 83
- 28
Hiç birsey yok hocam. 3200 maaş sigorta 1 bucuk senedir yatıyor. Evde tek sigortalı benşm.@keane53 sicilin kötü muydu dost açıkta icra dosyan varmıydı
Sadece kardesim gecensene çalısırken 20 k kredi çekti denizbank dan o var
Hiç birsey yok hocam. 3200 maaş sigorta 1 bucuk senedir yatıyor. Evde tek sigortalı benşm.@keane53 sicilin kötü muydu dost açıkta icra dosyan varmıydı
sekabette mission completed3.5 orana atacaz olacak 10 k ıste
Ben kullandım fatura ödedim bankayı aramerhaba bende 5000 başvurdum 3.000 tl olarak onaylandu bugün ama krediyi kullan yapıyorum olmuyo hata veriyo beyler yardım?
bankayı arayınca ne diycem çalışmıyorum amaBen kullandım fatura ödedim bankayı ara
Hangi bankadan?merhaba bende 5000 başvurdum 3.000 tl olarak onaylandu bugün ama krediyi kullan yapıyorum olmuyo hata veriyo beyler yardım?
zıraat 8 nisanda başvurmuştum ama krediyi kullan diyorum olmuyo üzgünüz daha sonra deneyin yazıyoHangi bankadan?
İşi karıştırma araya basvurdum onay aldı ama kullanamıyorum hata veriyor debankayı arayınca ne diycem çalışmıyorum ama
Mobil uygulamadan giriş yapıyorsan beni unut yapıp yeniden giriş yapmayı dene ?Geçen başka bir bankada benzer durum yaşadım .bu şekilde yaparak çözülmüştüzıraat 8 nisanda başvurmuştum ama krediyi kullan diyorum olmuyo üzgünüz daha sonra deneyin yazıyo
sen hata almadın mı bende hata veriyoBende 10 bin olarak başvurdum bu sabah onaylandı diye sms geldi . Mobilden giriş yaptım 10 bin olarak gözüküyordu . Krediyi kullan dedim 3 bin cıktı karşıma şaka gibi .
Kanka tcnin son rakamı nemerhaba bende 5000 başvurdum 3.000 tl olarak onaylandu bugün ama krediyi kullan yapıyorum olmuyo hata veriyo beyler yardım?
2 neden kiKanka tcnin son rakamı ne
Evet kart numarası lazım sifre yenilemek için sabah subeye git halederletArkadaşlar ziraat mobile giremiyorum kartımı kaybettim şifrede yenileyemiyoruz bu mobile girmek için şubeye mi gitmek gerekiyor her türlü