Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10 Bin Liralık Destek Kredisi Olumlu Sonuçlanan Var Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
321
63
Ya hala o böyle dedi, şu şöyle dedi, amcamın dayısı bunu söyledi, ya bırakın gereksiz çene yapmayı, sonuçda herkez net bişey öğrenme çabasında, veya bi umut, bende dahil, net bi bilgisi olan varsa söylerse daha iyi olur, abilerim kardeşlrm, boşu bedava sevinip sonra üzülmek koyar adama

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,381
3,320
113
Ziraat bankasından bir arkadaşım 10.000 den 3.000 e düşen kredim icin, kendi sistemlerine çözüm kaydı açtı, nedenini öğrenmek icin, öğrendiğinde size burdan bildireyim.

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,705
5,471
113
Vallahi damat bu hafta başlayacak demiş ama hafta bugun bıtiyor ve daha kimseye ne red ne onay gelmiş.bende basvurdum banada bi bönüş olmadı.bu saat ten sonrada ben bişey beklemiyorum artık.bi şekilde başımızın çaresine bakacağız

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Ya hala o böyle dedi, şu şöyle dedi, amcamın dayısı bunu söyledi, ya bırakın gereksiz çene yapmayı, sonuçda herkez net bişey öğrenme çabasında, veya bi umut, bende dahil, net bi bilgisi olan varsa söylerse daha iyi olur, abilerim kardeşlrm, boşu bedava sevinip sonra üzülmek koyar adama
Dostum herkes parasız kaldı herkesin beklentisi umudu bu ama bence bu umut a tükendi artık

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Vallahi damat bu hafta başlayacak demiş ama hafta bugun bıtiyor ve daha kimseye ne red ne onay gelmiş.bende basvurdum banada bi bönüş olmadı.bu saat ten sonrada ben bişey beklemiyorum artık.bi şekilde başımızın çaresine bakacağız
Hocam para olsa kasada 1 dk lık işte

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,326
3,185
113
twetterda gordum 25 bin kredi cekmis adam. temel destek kredisinede başvurmuş red yemiş

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,705
5,471
113
Hocam para olsa kasada 1 dk lık işte
Dostum para sıkıntı değilki bir devlet için.merkez bankası nedir niye vardır.bastırır sın para olur biter.bunun kanun da yeri de var.şuan ulusal bi durum söz konusu.ama işte yapmak yada istemek mesele

emrahsivri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
391
48
28
Beyler sigortası yatmayıp da yövmiye şeklinde çalışan arkadaş yokmu form da özelden bi ulaşabilir mi ?

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,326
3,185
113
Dostum para sıkıntı değilki bir devlet için.merkez bankası nedir niye vardır.bastırır sın para olur biter.bunun kanun da yeri de var.şuan ulusal bi durum söz konusu.ama işte yapmak yada istemek mesele
para basmak kolay degil ulkeyi direk bitiriyo kontrolsuz para basmak. . vermesi icin halktaki paralari toplaması lazim önce

farozlu61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,767
624
113
Babalar düşüncem kredileri düşürüyorlar herkese verebilirler başvuran

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Para basacak arkadas kaç yasondasın sen ya para basarsak ne olur biliyon mu dolar 8 9 olur batar ız komple

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...