- 22,486
- 20,533
- 113
Yok be dost takılıyorum ben işe başladım ben zaten siz keyfinize bakın şansınız bol gönlünüz zengin olsun selametle cümleten beylerDıgıdıkları bekliyorum smdi başlarsam duramam 🤣
Yok be dost takılıyorum ben işe başladım ben zaten siz keyfinize bakın şansınız bol gönlünüz zengin olsun selametle cümleten beylerDıgıdıkları bekliyorum smdi başlarsam duramam 🤣
hmm
Allah işini rast getirsin rulet iyi verdi gece katladık baya sıfıra dustuk snra bu olduYok be dost takılıyorum ben işe başladım ben zaten siz keyfinize bakın şansınız bol gönlünüz zengin olsun selametle cümleten beyler
Eyvlh kardeşim..gündüze kaybedersin sen onuO hesaptaki 75 kuruş sagolsun 😀 gunduz yapalım uyarsa
Smdi yatacam tahminimce 5/6 gibi uyanırım dıgıdıkları bekliyom😁Eyvlh kardeşim..gündüze kaybedersin sen onu
Ayrıca ben gececiyim..sağlık olsun
Bugün kayıp büyük cepte metelelik yok bari akşama kadar 94 alda 300 500 destek çık belki zararı cikarrizMaç da geldi 1-1 oldu
Sen o 2000 lirayı yaptıysan Eğer yatabilirsen var ya adımı değiştiririm yine bir yerlere saldıracaksın mecbur basket olur bir şeyler yapacaksın yani rahat durmaz insan😆😆Smdi yatacam tahminimce 5/6 gibi uyanırım dıgıdıkları bekliyom😁
Alşama belki daha cogalır bilemeyiz😀
karakola gideyim geleyim şu muhabbeti bir halledelim bakayım neyin nesi Ondan sonra geleyim bir şeyler yaparsak yazarım zaten sanaBugün kayıp büyük cepte metelelik yok bari akşama kadar 94 alda 300 500 destek çık belki zararı cikarriz
1900 de 100 hakkımız vardı zaten akşama 19 k olursa bizimde 1 k mız var demektir beline kuvvet yiğidimSmdi yatacam tahminimce 5/6 gibi uyanırım dıgıdıkları bekliyom😁
Alşama belki daha cogalır bilemeyiz😀
Ne kadara kadar çıktın ondan sonra aşağı düştü1900 de 100 hakkımız vardı zaten akşama 19 k olursa bizimde 1 k mız var demektir beline kuvvet yiğidim
Başladık bir ara 17 18 k karı gorduk sabaha sigara parasını bir dosttan aldık sağolsunNe kadara kadar çıktın ondan sonra aşağı düştü
Sen ciddi olamazsın ya Fero nasıl öyle bir hataya düştün 18k'ya2 k ile
Başladık bir ara 17 18 k karı gorduk sabaha sigara parasını bir dosttan aldık sağolsun
Oynamamak icin kendimi tutuyorum baslarsam devamı gelirSen o 2000 lirayı yaptıysan Eğer yatabilirsen var ya adımı değiştiririm yine bir yerlere saldıracaksın mecbur basket olur bir şeyler yapacaksın yani rahat durmaz insan😆😆
Dua ette yazdım atlar gele güzel para kaldırırız😁1900 de 100 hakkımız vardı zaten akşama 19 k olursa bizimde 1 k mız var demektir beline kuvvet yiğidim
Her türlü oynayacaksın kendimizden biliyoruzOynamamak icin kendimi tutuyorum baslarsam devamı gelir