- 3,473
- 1,259
- 113
hesap açmak için bankaya mi gitmek gerekiyor yoksa telefonla açılabiliyor muİste hesap olmadan kullandirmazlar krediyi onu demek istiyorum. Sonucta kredi bu bankada hesabin olmasi lazim
hesap açmak için bankaya mi gitmek gerekiyor yoksa telefonla açılabiliyor muİste hesap olmadan kullandirmazlar krediyi onu demek istiyorum. Sonucta kredi bu bankada hesabin olmasi lazim
hayır acamazsın bankaya gıt p.tesi 10 dakkada acıyorlarhesap açmak için bankaya mi gitmek gerekiyor yoksa telefonla açılabiliyor mu
annemi nasıl goturecegimhayır acamazsın bankaya gıt p.tesi 10 dakkada acıyorlar
annem 83 yaşında ve birde yasak var nasıl cikacakValla hesabi olmayanlara kredi verseler veya baska birinn adina hesap acilsa. Bu siteler herkezin adina kredi cekerlerdi
Kank sana bisey demiyorum. Ama banka hesabi olmasi gerekannem 83 yaşında ve birde yasak var nasıl cikacak
eyvallah dostKank sana bisey demiyorum. Ama banka hesabi olmasi gerek
83 yasında bırısı zaten yastan kredı kullanamaz dıye bılıyorum ama yınede arastır arkadasım. Bu kredıde belkıde bu sart yokturannem 83 yaşında ve birde yasak var nasıl cikacak
Önce paranız hesaba aktarılmıştır diye sms bekle. Zaten o zaman atmddn kartsız çekebiliyorum. Bir de başvurduğun hat annen üzerine mi senin üzerine mi. Okuduğum kadarıyla kendi tel hattıyla başka tc ile başvuranlara mesaj gelmiyor. Bir de mesaj gelmiyorsa uzun zamandır sim kart bloke olmuş olabilir. O zamanda bankaya gitmesi gerekir.annem 83 yaşında ve birde yasak var nasıl cikacak
basvurdugum hat benim adıma ama butun sozlesmeleri okuyup onay verdimÖnce paranız hesaba aktarılmıştır diye sms bekle. Zaten o zaman atmddn kartsız çekebiliyorum. Bir de başvurduğun hat annen üzerine mi senin üzerine mi. Okuduğum kadarıyla kendi tel hattıyla başka tc ile başvuranlara mesaj gelmiyor. Bir de mesaj gelmiyorsa uzun zamandır sim kart bloke olmuş olabilir. O zamanda bankaya gitmesi gerekir.
İşte tc no ve telefon hattı aynı kişiye ait olmadığı için problem olmuş olabilir. Son hesabınıza aktarılmıştır mesajı o yüzden gelmiyor olabilir. Forumda varsa bilgi verebilir bu durumda olan. Kendine ait telefon no ile eşi annesi babası adına başvuranlara ziraatte en son hesabınıza aktarılmıştır mesajı gelen oldu mu?basvurdugum hat benim adıma ama butun sozlesmeleri okuyup onay verdim
Kardesim hat falan filan hikaye sms bekliceksin sadece ben 26 gunde diger forumlarda ve cevremde neler gordum icrasi olan mahkemelik olan ayni evden anne vve kendine cikan , benim arkadasim issiz uniyi gecen sene bitrdi kyk borcu avukatlik ve halen oduyodu ben basvur dedim cocuk basvurdu ve hane gelirine 6bin yazmis annesi babasi calisio diye 5 bin cikti hicbiseye baktiklari yok ben bunu gordumbasvurdugum hat benim adıma ama butun sozlesmeleri okuyup onay verdim
Burda varmi bilmiorum ama diger forumlarda var hat sahibine kadar arastirdiklarini dusunmuyorumİşte tc no ve telefon hattı aynı kişiye ait olmadığı için problem olmuş olabilir. Son hesabınıza aktarılmıştır mesajı o yüzden gelmiyor olabilir. Forumda varsa bilgi verebilir bu durumda olan. Kendine ait telefon no ile eşi annesi babası adına başvuranlara ziraatte en son hesabınıza aktarılmıştır mesajı gelen oldu mu?