Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10000 TL'lik Kredi

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,326
3,185
113
Valla hesabi olmayanlara kredi verseler veya baska birinn adina hesap acilsa. Bu siteler herkezin adina kredi cekerlerdi

cevoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
234
47
28
3 nisan başvurumuz,icra da yok,ama değerlendirmede.vermeyecekler anlaşılan o....

maximkosecki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
154
26
28
annem 83 yaşında ve birde yasak var nasıl cikacak
Önce paranız hesaba aktarılmıştır diye sms bekle. Zaten o zaman atmddn kartsız çekebiliyorum. Bir de başvurduğun hat annen üzerine mi senin üzerine mi. Okuduğum kadarıyla kendi tel hattıyla başka tc ile başvuranlara mesaj gelmiyor. Bir de mesaj gelmiyorsa uzun zamandır sim kart bloke olmuş olabilir. O zamanda bankaya gitmesi gerekir.

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
1,259
113
Önce paranız hesaba aktarılmıştır diye sms bekle. Zaten o zaman atmddn kartsız çekebiliyorum. Bir de başvurduğun hat annen üzerine mi senin üzerine mi. Okuduğum kadarıyla kendi tel hattıyla başka tc ile başvuranlara mesaj gelmiyor. Bir de mesaj gelmiyorsa uzun zamandır sim kart bloke olmuş olabilir. O zamanda bankaya gitmesi gerekir.
basvurdugum hat benim adıma ama butun sozlesmeleri okuyup onay verdim

maximkosecki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
154
26
28
İşte tc no ve telefon hattı aynı kişiye ait olmadığı için problem olmuş olabilir. Son hesabınıza aktarılmıştır mesajı o yüzden gelmiyor olabilir. Forumda varsa bilgi verebilir bu durumda olan. Kendine ait telefon no ile eşi annesi babası adına başvuranlara ziraatte en son hesabınıza aktarılmıştır mesajı gelen oldu mu?

Volkan3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
677
313
63
Kardesim hat falan filan hikaye sms bekliceksin sadece ben 26 gunde diger forumlarda ve cevremde neler gordum icrasi olan mahkemelik olan ayni evden anne vve kendine cikan , benim arkadasim issiz uniyi gecen sene bitrdi kyk borcu avukatlik ve halen oduyodu ben basvur dedim cocuk basvurdu ve hane gelirine 6bin yazmis annesi babasi calisio diye 5 bin cikti :) hicbiseye baktiklari yok ben bunu gordum

Volkan3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
677
313
63
İşte tc no ve telefon hattı aynı kişiye ait olmadığı için problem olmuş olabilir. Son hesabınıza aktarılmıştır mesajı o yüzden gelmiyor olabilir. Forumda varsa bilgi verebilir bu durumda olan. Kendine ait telefon no ile eşi annesi babası adına başvuranlara ziraatte en son hesabınıza aktarılmıştır mesajı gelen oldu mu?
Burda varmi bilmiorum ama diger forumlarda var hat sahibine kadar arastirdiklarini dusunmuyorum

34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
164
21
18
25 gunden beri bekliyorum b3lki 1000 defa girdim basvurulara hala degerlendirmede diyor

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
yoo bizim arkadasada gecen çıkmıstı oda sms yı beklıyordu ama bu yasaktan once gitmiş atmye işlem yapmıs sms gelmeden parayı cekmıs beimde dayı beklıyordu sms yi bakalım oda aksam 12 de gidicek atmye eger oda alırsa demekkı hat muhabbetı dogru bakalım

Volkan3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
677
313
63
Kendi numaram ile kardeşim için başvurdum. Hattım babamın üzerine. 13 nisandaki başvuru dün onaylandı. Onaylama mesajı telefona geldi. Kardeşimin internet bankacılığına girip parayı çektim. Hesaba yattı hemen.

Babama da 10 bin çıkmıştı. Babam emekli, kardeşim memur

Bunlari yasayanlar var yani otomatik sistem kimi cekerse verio krediyi bence boyle

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,726
374
83
Ben 1 nisan dan vakıfa başvurmuştum ses seda yoktu zaten vakıfta hesabım da yoktu gerçi 3 4 sonra mı ne sms ile başvurduğum için limit içeren sms yollamışlardı 7500deyip yollamıştım sonra cvp gelmedi ayın 2 sinde de ziraate başvurmuştum hesabım da vardı o yasaklı ilk cumartesi günü onaylandı hemen mobil şubeme girip kullanmıştım.. Sizleri niye bu kadar bekletiyorlar ki ya evet ya hayır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
Alan aldı alamayanın işi hayallere kaldı bu kadar daha bekleriz 20 gün sıkıntı değil evdeyiz nasıl olsa zaman su gibi geçiyor küfretmemek için zor tutuyorum kendimi