- 2,965
- 1,055
- 113
öyle olmuyor. bende 5 gün önce ziraate başvurdum bugün öğlende onay geldi , formlara yönlendirdi doldurdum onayladım .'' kullandırım işleminiz tamamlanmıştır yarın hesabınıza aktarılacaktır, sms ile bilgilendirileceksiz'' yazdı. akşama doğuda ''bankamız kayıtlarına tlf numaranız 5...... olarak eklenmiştir '' msjı geldi . bankaya falan gitmedim zirattte hesabım yokAyni durum ablamdada var gecen hafta ptesi gecesi ben sozlemesini onayladim ve hesaba gececek yarin diyebyazi cikti ama 6 gun sms gelmedi bugun ablamda bankaya gtti hesabi yok ziraatte hesap actirmislar ..ilk zamanlar sma gelince hesap olmasada cekiyodu insanlar sanirim bu işi degistrdiler ya para yok zaman kazaniolar yada millet haberi olmadan annesine babasina kredi cektiyse cunku tc bilmesi yeterli basvuruda o yuzden boyle bisey yaptilar sms bekleyen hesabi olmayan arkadaslar bankaya gidin ziraat icin kojusuorum hesap actirin numaraniz sisteme eklendi smsi gelmeli..bankadaki kadin hesabiniz yok ondan sms gelmedi demis demekki dedigim gbi sistemi degistrdiler