Virus bıtmez bu sne herkes tedırgın dewam eder, kısmı duzelme 2 aya baslarzamansız gelen paranın taaa virüs bitti hala kredi onaylanacak neyin kredisi bu ?
Dostum bende ayni durumdayim carsamba gunu onaylandi sms gelmesini bekliyorumBeyler babam ziraat bankasına başvurdu onay mesajı geldi telefonuna kredi kullanım ekranına girdik ziraatin web sayfasındaki sözleşmeleri onayladık yarın sabah para hesabınıza geçicek diye uyarı verdi sözleşmeleri onayladıktan sonra babam bugün şubeye gitti telefonunuza sms geldikten sonra atm den çekebilceksiniz sms bekleyin dediler bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?? Ziraat web sayfasında sözleşme onayında sonra para hesapta yarın sabah diye yazıyor subeye gittigimizdede sms gelcek sms bekleyin atm den cekebilirsiniz diyorlar
Dostum bizim dayı da aynı durumdan sikayetci adama 11 de basvurduk 13 de 5bin okeylendi ondan beri sms beklıyor bügün. Bankaya gitmiş bankada dümende bir kontrol yapmışlar tekrardan form doldurucaksın denmiş adama benı aradı olum bunlar boyle dio diee benden dedim okeyledigin kredinin sozlesmesini birdefa onaylıya bilirsin dedim ona benım bu konudan cıkardıgım bu kullanırım talebi alındı yazısını toplu sekıl de hesaplara gecirmek yada para yok Baska bir izahı yok cunku hesabın olan bır bankadan kredı sozlesmesını mobıl uygulamadan okeyledin mi anında gecer hesaba bu yogunluktan bunların sistemlerinde cokmüş olabilirler ben kendi me basvurdugum krediden zaten ümidi kestim ama cıkanlara vermemeside bu soyledigim 3 seyden kaynaklanıyor olabilir en agır basanıda PARA YOKBeyler babam ziraat bankasına başvurdu onay mesajı geldi telefonuna kredi kullanım ekranına girdik ziraatin web sayfasındaki sözleşmeleri onayladık yarın sabah para hesabınıza geçicek diye uyarı verdi sözleşmeleri onayladıktan sonra babam bugün şubeye gitti telefonunuza sms geldikten sonra atm den çekebilceksiniz sms bekleyin dediler bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?? Ziraat web sayfasında sözleşme onayında sonra para hesapta yarın sabah diye yazıyor subeye gittigimizdede sms gelcek sms bekleyin atm den cekebilirsiniz diyorlar
O mesajı ben 7 gündür bekliyorumBeyler babam ziraat bankasına başvurdu onay mesajı geldi telefonuna kredi kullanım ekranına girdik ziraatin web sayfasındaki sözleşmeleri onayladık yarın sabah para hesabınıza geçicek diye uyarı verdi sözleşmeleri onayladıktan sonra babam bugün şubeye gitti telefonunuza sms geldikten sonra atm den çekebilceksiniz sms bekleyin dediler bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?? Ziraat web sayfasında sözleşme onayında sonra para hesapta yarın sabah diye yazıyor subeye gittigimizdede sms gelcek sms bekleyin atm den cekebilirsiniz diyorlar
bana da geldiBireysel ihtiyac destegi talebiniz mevcut sartlarinizda olumlu sonuclandirilamamistir. Ekonomik Istikrar Kalkani kapsamindaki diger destekler ve Bankamizin hizmet ve urunlerinden faydalanmak icin duyurularimizi takip ediniz. Saglikli gunler dileriz. B016
Beyler ziraatten boyle sms geldi icra takibim borcum hicbiseyim yok
İcrası olmayana verilmiyor sırf bu kredi için 4 icra takibi yaptım 20 gündür bekliyorumBireysel ihtiyac destegi talebiniz mevcut sartlarinizda olumlu sonuclandirilamamistir. Ekonomik Istikrar Kalkani kapsamindaki diger destekler ve Bankamizin hizmet ve urunlerinden faydalanmak icin duyurularimizi takip ediniz. Saglikli gunler dileriz. B016
olmadıgı ıcın vermedıler belkıde. cok garıp bır kredı kampanyası oldu valla atı alan uskudarı gectı bence.Bireysel ihtiyac destegi talebiniz mevcut sartlarinizda olumlu sonuclandirilamamistir. Ekonomik Istikrar Kalkani kapsamindaki diger destekler ve Bankamizin hizmet ve urunlerinden faydalanmak icin duyurularimizi takip ediniz. Saglikli gunler dileriz. B016