- 2,001
- 451
- 83
Bana cevap bile gelmedi
Bana 26 gundur oyle dio evli olan ablama cikti onayladik onlarada 6 gundur sms gtmioArkadaşlar bana böyle diyor umut varmi
O zaman çok beklicez mail manyağı yaptım zirwatiBana 26 gundur oyle dio evli olan ablama cikti onayladik onlarada 6 gundur sms gtmio
dahada olumlu sonuçlanmaz gibi zaten ne diye bekletiyorlarsa1 Nisanda başvuruda bulundum hala ne gelen var ne giden.
İnsan bir cevap bari verir.
Senin işin olmuş kardeşim hadi hayirli olsun..Arkadaşlar bana böyle diyor umut varmi
Daha dur naptın 6 gün ney bizimki 18 gün oldu bekliyoz6. Gün oldu ne SMS geldi nede hesaba para yattı onaylanması ayrı dert paranın yatması ayrı dert
arkadaş farklı bir şeyden bahsediyor o parayı almanın derdinde dereyi geçmiş biz daha dereyi göremedikDaha dur naptın 6 gün ney bizimki 18 gün oldu bekliyoz
Dur daha 23 gündür bekleyen varDaha dur naptın 6 gün ney bizimki 18 gün oldu bekliyoz
Hadi ya Nisan 31i bekliyorlar galiba sonra Nisan 31 çekmedi deyip iptal edecekler hepsini25 gun oldu bugun hala degerlendirmede
Rezilllik dostum ya insan biraz utanir midem bulandi artikHadi ya Nisan 31i bekliyorlar galiba sonra Nisan 31 çekmedi deyip iptal edecekler hepsini
HahahahahaBiride çıkıp yazmamış ki beyler maskesiz almıyorlar bankaya