- 80
- 12
- 8
Bu kanaldan müşteri olamazsınız hatası alıyorum
Bu kanaldan müşteri olamazsınız hatası alıyorum
Bana böyle geldi burdan yaptımBu kanaldan müşteri olamazsınız hatası alıyorum
Yararlanicinin diye başlayan yerde esnaf falan yazmıyor. Takipli banka veya varlık borcun varsa vermiyecez diyor. Redler gelmeye başlayinca anlarsın.Kardes belirttim yazıyı okudum esnaf ve öğrenciler hitap ediyor kurumsal kredi riski olanlar yani ticari krediden bahsediyor
Kardeş senin okuman yazman yokmu virgüle kadar ki cümle bir bütün konuyu iyice araştır öyle paylaşYararlanicinin diye başlayan yerde esnaf falan yazmıyor. Takipli banka veya varlık borcun varsa vermiyecez diyor. Redler gelmeye başlayinca anlarsın.
Neyse kimin ihtiyacı var yok bilmiyorum kimseyide kırmak istemiyorum. Ama takipli borcu olana verilmeyecek diyor. Cümle yeniden başliyor orası ayrı bir madde.O dediğin kısım şirket için geçerli onuda soyleyim sana
kardes linki atzana sorgulayalim bizde3000 onaylanmış.Ekli dosyayı görüntüle 63288 yarın sabah hesabınıza aktarılacak diyor ama hesabım yok.Nasil olacak?
Kardeş sakatmisin sen. Ne okuma yazması. Orda madde madde hepsi. 2. Maddede esnaf veya şirket falan yazmiyor. Ve bu maddeler daha bugün yeni konuldu.Kardeş senin okuman yazman yokmu virgüle kadar ki cümle bir bütün konuyu iyice araştır öyle paylaş
Agacım ziraat atm kartsız işlemler den girdiginde sekmeleri takip et tele sms gelecek çekersin kredini3000 onaylanmış.Ekli dosyayı görüntüle 63288 yarın sabah hesabınıza aktarılacak diyor ama hesabım yok.Nasil olacak?
3000 onaylanmış.Ekli dosyayı görüntüle 63288 yarın sabah hesabınıza aktarılacak diyor ama hesabım yok.Nasil ziraat atm.sine gidip yapıcaz bana da aynısı geldi
Eyvallah kardesimAgacım ziraat atm kartsız işlemler den girdiginde sekmeleri takip et tele sms gelecek çekersin kredini