- 1,898
- 472
- 83
bakan aciklama yapti 2.1 milyon kisi kullanmis cuma 250 bin diyordu ya bu bakan yalan soyluyor ya da 2.1 milyon kisinin arasina girememk de ayri bisey ama bence yalan soyluyor
2 gün oldu onay alalı1 nisanda basvurup onay alan var mi bugun ziraat
Benimde öyle hala degerlendirmede . Ayip artik ya harbiden biktirdilar usandirdilarZiraat başvuru 1 Nisan değerlendirme yazıyor
% 99 onaylanacak merak etmeyi.Belirttikleri şartları karsilayanlarin tamamına yakını alacakBenimde öyle hala degerlendirmede . Ayip artik ya harbiden biktirdilar usandirdilar
Herkese vereceklerde aynı aileden 2 kişiye verilmeyecek yazıyorduAn itibariyle kardeşime halkbanktan 5 bin onaylandı . Benden bi gün sonra başvurmuştu . Ben de ziraatten başvurmuştum . Benimkinin red olma ihtimali var mı sizce ? değerlendiriliyor yazıyor hala
Bakan Albayrak, nakdi yardımların başladığını, 2,1 milyon aileye 1000 liralık nakdi yardımları ulaştırdıklarını, çok yakın zamanda 4,4 milyon ailenin tamamına ulaşacağını bildirdi. Sen yanlış araştırıyorsunbakan aciklama yapti 2.1 milyon kisi kullanmis cuma 250 bin diyordu ya bu bakan yalan soyluyor ya da 2.1 milyon kisinin arasina girememk de ayri bisey ama bence yalan soyluyor
Para yok adamlarda çoğu kişiye yaptılar hele ziraatte bazılarının çektiği kredileri geri aldilar.beyler 1 nısanda basvuru yaptım 12 nısanda telefonla aradılar onaylandı dedıler ama halen ses seda yok hıc telefonla arandıktan sonra sms gelen varmı sms gelmesı lazım denıldı de o telefonla aranma bır halta yaramıyor herhalde hıc sms gelen varmı telefondan sonra
Onayladık deyipte geri alacak halleri yok bunu hesaplamışlardır önlerine kasa koyup kasadan para çıkarmadılar ya bütçesi belli başvuru belli 1 nisandan beri örnek 2 milyon kişi başvurdu bunların maliyeti ne 10 milyar bütçede 5 milyar varsa o 5 milyarı paylaştırır çıkan parayı geri alacak kadar salak degil ya bunlarPara yok adamlarda çoğu kişiye yaptılar hele ziraatte bazılarının çektiği kredileri geri aldilar.
Ne zaman başvuru yaptın ve nereden yaptinAn itibariyle 2 gün önce onay aldığım Ziraat destek kredisi az önce gelen mesajla hesabına yatmış şu an ATM'ye çekmeye gidiyorum.Yavas yavaş mesajlar gelmeye basladi