BU OLAYI YAŞAYAN VARSA YARDIMCI OLABILIRMIYAV ONAY GELDİDE NE OLDU BANA HESABA AKTARILACAKTIR DEDİ SABAH GELEN GİDEN YK HESABIM YOK ZATEN ATM DEN DENEDİM BU TC YE KAYITLI BİLGİ YOKTUR SİSTEMDE DİYOR ANLAMADIM GİTTİ YA
12-17 arası açıkArkadaşlar bankalar ne zaman açılıyor
Slm dostum. Hayırlı olsun. Çekebildin mi ? Umudumu yitirmiştimki sen çıktın ( ayın 1inden bu yana..).BU OLAYI YAŞAYAN VARSA YARDIMCI OLABILIRMI
Ne kaydı alıyor arayalım mı?Slm dostum. Hayırlı olsun. Çekebildin mi ? Umudumu yitirmiştimki sen çıktın ( ayın 1inden bu yana..).
Sabah 3 banka da haala değerlendirme de diyor. BDDK yi aradim , o da 3 banka icin kayit aldi..
Yani olme esegim olme.. Ben iptal..
Ya yok kayit dedikleri guya ben ayin 1inden beri bekliyorum herhangi bir sonuc cikmadi dedim , o da "nedeninin arastirilmasi icin inceleme yapilmak uzere" kayit yapildi dedi.Ne kaydı alıyor arayalım mı?
Ara istersen belki bir faydası olur dostum bilemiyomki..Ne kaydı alıyor arayalım mı?
rastgele yapıyorlar başvuru numarasıyla alakası yok kardeş3 Nisan da başvuru numaram 149 la başlıyor sonuçlanan arkadaşların numarası kaçla başlıyor ki
sebep neymis ki baskan ne diye talimat bekliyorlarmisArkadaşlar dün ziraat musteri temsilcisini aradım. Ben 1 Nisan'da başvurdum . Adam dioki 1 ve 2 Nisan'da başvuranlar için Talimat bekleniyor dedi devletten. Bu tarih sonraki başvurular otomatik sonuclanio bı kaç günde dedi. Yani biz devlete kaldık amk
1nisanda ziraat beklemede 13 nisan halkbankası beklemede sallamış temsilci arkadaşArkadaşlar dün ziraat musteri temsilcisini aradım. Ben 1 Nisan'da başvurdum . Adam dioki 1 ve 2 Nisan'da başvuranlar için Talimat bekleniyor dedi devletten. Bu tarih sonraki başvurular otomatik sonuclanio bı kaç günde dedi. Yani biz devlete kaldık amk
ben 11 nisanda başvurdum hala bekliyor sallıyor onlarda maymuna çevirdiler insanları adilersebep neymis ki baskan ne diye talimat bekliyorlarmis
dogru diyorsun herkes bisey soyluyorben 11 nisanda başvurdum hala bekliyor sallıyor onlarda maymuna çevirdiler insanları adiler
Delikanlı gibi üst düzey bir sorumluda çıkıp bakın vatandaşlar durum şöyle şöyle şu tarihe kadar netlik kazanacak diyemedi insanlar aç morali bozuk alıp 2 bira sigara içemiyor eve tıkıldı durumu iyi olana neder corona onlarda çıkıp para var rahat rahat takılamıyoz diye üzülüyorlardır hey koca Allahım madem unutacaktın bizi neden yarattındogru diyorsun herkes bisey soyluyor
Yok bu başkasının bilgisi nerde ne kardeşim ümidi kestim Benseninki onaylandımı cidden aldınmı paranı? benden sonra başvurmuştun