- 56,505
- 30,674
- 113
evet bahamut resimlik bişey yokResimli anlatabilirmisin bu bahamutumu sececem
evet bahamut resimlik bişey yokResimli anlatabilirmisin bu bahamutumu sececem
Tmevet bahamut resimlik bişey yok
2-3 dakikalık is o. Indir Play storeden metamask uygulamasıni sonra dm yaz bana detaylı anlatayım
Sadece Bizim dedigimize oynasaydın suan kasa 37 k dısağ olun arkadaşlar 5 kupon verdiniz 5 i de yattı
Millete niye soruyorsun ki millet sallıyor ya tutarsa diye kendi şansıni kendin yaratsağ olun arkadaşlar 5 kupon verdiniz 5 i de yattı
Biz Sallamıyoruz Canım Sallıyanlar Yukarıda Az daha sesli bagırMillete niye soruyorsun ki millet sallıyor ya tutarsa diye kendi şansıni kendin yarat
Sana lafım yok bacanak yap düğünü de kurtul şu bekarlık modundanBiz Sallamıyoruz Canım Sallıyanlar Yukarıda Az daha sesli bagır
Bu devırde dugun mu olur laaaaSana lafım yok bacanak yap düğünü de kurtul şu bekarlık modundan
2 sene sonra 1.milyon yetmez düğüne soliyim iyki evlenmisiz zamanında yoksa bizde zorduBu devırde dugun mu olur laaaa
Bizde Sendekı gibi 500 donum arazı yok dost2 sene sonra 1.milyon yetmez düğüne soliyim iyki evlenmisiz zamanında yoksa bizde zordu
İlk mesajı atmıştım bu kupon gelecekMiami iki yarıda gol olur
Bayern City iki yarıda gol olur
Dediğime oynasaydnsağ olun arkadaşlar 5 kupon verdiniz 5 i de yattı
Ftnlerden milyon olmadın mı vuramadın mı dost " ))Bizde Sendekı gibi 500 donum arazı yok dost
Yok Dost oyle topluyoruz Kumara gidecegine orada Dursun Varsa Alırım Senden de Rakam hic farketmez Tek kalemde 1 k ftn alırım 10 dakkada para hesabında olmazsa Her dakka için 1 ftn ekstra Gonderıyorum Varsa bizden iyisi Onunla calısFtnlerden milyon olmadın mı vuramadın mı dost " ))
parayı buldun haYok Dost oyle topluyoruz Kumara gidecegine orada Dursun Varsa Alırım Senden de Rakam hic farketmez Tek kalemde 1 k ftn alırım 10 dakkada para hesabında olmazsa Her dakka için 1 ftn ekstra Gonderıyorum Varsa bizden iyisi Onunla calıs