- 5,156
- 2,211
- 113
Beyler hic anlamam ben yarıştan.
Anlayan bi arkadaş bana bi kupon yapabilir mi?
100 tl lik
100 tl lik
altılı bitti dostum maalesef akşama oynayabilirim izmireBeyler hic anlamam ben yarıştan.
100 tl lik
Gazi koşusu ne oluyo. Sadece ona oynayamıyor muyuzaltılı bitti dostum maalesef akşama oynayabilirim izmire
oynarız dostum ganyan var ikili var tabela var ne istersen oynarımGazi koşusu ne oluyo. Sadece ona oynayamıyor muyuz
kanka 6 koşudan 1 tanesi günün anlam ve önemi için GAZİ KOŞUSU adını almışGazi koşusu ne oluyo. Sadece ona oynayamıyor muyuz
Gün ile.alakali değil.kardesimkanka 6 koşudan 1 tanesi günün anlam ve önemi için GAZİ KOŞUSU adını almış
nasıl kanka o şekil mantıksız ama yarış oynarım ama hissiyatla aşırı takılmam ama GAZİ koşularını izlerim ahmet çelik ambargo koyuyordu bide bu yarış baya zevklı bağlıyo 15 gun sohhbetıne bayıde takıldığımı bılırım üni zamanıGün ile.alakali değil.kardesim
Gazi her zaman Haziran ayının son pazar gününde olurdu bu sene pandemi yüzünden böyle oldu
Yarışın büyüklüğü ve zevki tartışılmaznasıl kanka o şekil mantıksız ama yarış oynarım ama hissiyatla aşırı takılmam ama GAZİ koşularını izlerim ahmet çelik ambargo koyuyordu bide bu yarış baya zevklı bağlıyo 15 gun sohhbetıne bayıde takıldığımı bılırım üni zamanı
gazi koşusu her sene koşulur ve o yarışı kazanan senenin şampiyonu ünvanını alır her sene haziran ayının 26 da veya 27 de koşulurdu pandemi yüzünden ağustos ayına kaldı bu sene Türkiyenin en büyük koşusudur BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Adına koşulan koşudurnasıl kanka o şekil mantıksız ama yarış oynarım ama hissiyatla aşırı takılmam ama GAZİ koşularını izlerim ahmet çelik ambargo koyuyordu bide bu yarış baya zevklı bağlıyo 15 gun sohhbetıne bayıde takıldığımı bılırım üni zamanı
Yarışın büyüklüğü ve zevki tartışılmaz
Ama gazı yarışı haziranin son pazarı olur bu sefer böyle denk geldi
Here anladım.oynarız dostum ganyan var ikili var tabela var ne istersen oynarım
tjk hesabın varmıHere anladım.
Tamam o zaman yap bi kupon oynayalim kanka
Yok kanka ama yanımda bayi var.t
tjk hesabın varmı
valla ben kingsmanı tutuyorum dostum veya vernazza ikisine basYok kanka ama yanımda bayi var.
Hismani düşünüyordu aç gözlü Ahmet7 veya 13 diyorum bombasıda 6