Abi kingsman minngsman degil bu at 3 yasli jenerasyonda gecilmez defakarca gecti bu grubu at zaten kaliteli ustunede yaşitlari cok siradan atlar..yani bugunku yarista call the vistoryi cikartalim hicbir at favori olmazdi..o yuzden ankara kosusu dahil bu at gecilmez..son metrelerdeki rahatligini gormuyomusunuz...foul yemedi bence arkasina kendi girdi safkan girmeseydide kazanamazdiAnkara koşusunda 2800 metrede eğer kingsmana Karataş binerse işler değişir kingsman acayip faul yedi ve coach yarıştan sonra sahibi söyledi sakatlanmış kingsmanı farklı bir yere yazın
Abi kingsman minngsman degil bu at 3 yasli jenerasyonda gecilmez defakarca gecti bu grubu at zaten kaliteli ustunede yaşitlari cok siradan atlar..yani bugunku yarista call the vistoryi cikartalim hicbir at favori olmazdi..o yuzden ankara kosusu dahil bu at gecilmez..son metrelerdeki rahatligini gormuyomusunuz...foul yemedi bence arkasina kendi girdi safkan girmeseydide kazanamazdi
Aynen yapalım at yarısı sohbeti de güzel oluyorHaftaya pazar yapalım yine böyle
Dostum kingsmana Karataş binsin Ankara koşusunda çok rahat geçer her türlü iddiaya varım ayrıca bir şey daha diyim eğer coach sondi düzlükte sendelemeseydi o yarış öyle bitmezdi coach çok ciddi rakip olurduAbi kingsman minngsman degil bu at 3 yasli jenerasyonda gecilmez defakarca gecti bu grubu at zaten kaliteli ustunede yaşitlari cok siradan atlar..yani bugunku yarista call the vistoryi cikartalim hicbir at favori olmazdi..o yuzden ankara kosusu dahil bu at gecilmez..son metrelerdeki rahatligini gormuyomusunuz...foul yemedi bence arkasina kendi girdi safkan girmeseydide kazanamazdi
Kanka jokeyle alakali bi durum degil bu ankara kosusunda tekrar konusalim 3 yaslilar call victory i gecemez bunu ben demiorum sayilar dio 10 kez gecti atin sahibi yada akrabaligim yok sadece gordugumu soyluorumDostum kingsmana Karataş binsin Ankara koşusunda çok rahat geçer her türlü iddiaya varım ayrıca bir şey daha diyim eğer coach sondi düzlükte sendelemeseydi o yarış öyle bitmezdi coach çok ciddi rakip olurdu
Her at her atı geçer öyle deme dostum Koskoca Grand ekinoks bütün jenerasyonu tokatladı 2400 büyük taaruzda 10 kere geçtiği cannona geçildi 😊Kanka jokeyle alakali bi durum degil bu ankara kosusunda tekrar konusalim 3 yaslilar call victory i gecemez bunu ben demiorum sayilar dio 10 kez gecti atin sahibi yada akrabaligim yok sadece gordugumu soyluorum
E bi kere de geçilsin noolcak yani CTV de onun yolundan gidiyor uclu taç yapmaya bir adım kaldi ayrica dunku yarisi izledi di mi hani farkli bi yaris mi izledik ikimiz onu cikartamadim dun Kingsman in veya Coach un CTV ye ciddi rakip olacagi kanisina nasil vardin bak butun jokeyler CTV ye uzerinde A.Celik olduğu için yer vermedi en arkada kaldı diyorum at en arkada adama yer vermediler buna ragmen atın buralardan on tarafa gelip liderliği almasına 200 metrelik sprinti yetti Son 70 metre de bıraktı atı rahatlattı ve 3 yaşlı bir taydan bahsediyoruz bu tay 4 5 yaşına gelince sprinti daha da gelişecek şu an bu haliyle bu şekilde geliyorsa helal derim ben bu ata at her yarışta 1. geliyor ama hala en iyisi demiyorsunuz naaşın bu at saha uçarak havada kuş mu yakalasın artık kabullenin kendi yaşıtlarının değil şu anki Ingiliz atları arasında Top 3 tedir şu an bu atın tek rakibi Long Runner ve Finesse başka da rakibi olamaz ama siz rakip aramaya devam edin ama Kingsman de seneye sprinti daha da kuvvetli olacak Kingsman seneye o da ilk 5 e girer belki ilk 3 u bile zorlar artık CTV yi lütfen kabul edin rakip aramaya calismayinHer at her atı geçer öyle deme dostum Koskoca Grand ekinoks bütün jenerasyonu tokatladı 2400 büyük taaruzda 10 kere geçtiği cannona geçildi 😊
Aynen kardesim iste durumun ozetini yapmissin ben hep ayni seyi diorum 3 yasli jenerasyonda bu at gecilmez ha seneye gecilir bilemem cunku ingiliz atlari degisim gosterio ornek long runner kazana kazana geldi gazi zamani hic gitmedi at inanilmaz kotu yarislar yapti ama bi sonraki sene butun yarislari topladi..E bi kere de geçilsin noolcak yani CTV de onun yolundan gidiyor uclu taç yapmaya bir adım kaldi ayrica dunku yarisi izledi di mi hani farkli bi yaris mi izledik ikimiz onu cikartamadim dun Kingsman in veya Coach un CTV ye ciddi rakip olacagi kanisina nasil vardin bak butun jokeyler CTV ye uzerinde A.Celik olduğu için yer vermedi en arkada kaldı diyorum at en arkada adama yer vermediler buna ragmen atın buralardan on tarafa gelip liderliği almasına 200 metrelik sprinti yetti Son 70 metre de bıraktı atı rahatlattı ve 3 yaşlı bir taydan bahsediyoruz bu tay 4 5 yaşına gelince sprinti daha da gelişecek şu an bu haliyle bu şekilde geliyorsa helal derim ben bu ata at her yarışta 1. geliyor ama hala en iyisi demiyorsunuz naaşın bu at saha uçarak havada kuş mu yakalasın artık kabullenin kendi yaşıtlarının değil şu anki Ingiliz atları arasında Top 3 tedir şu an bu atın tek rakibi Long Runner ve Finesse başka da rakibi olamaz ama siz rakip aramaya devam edin ama Kingsman de seneye sprinti daha da kuvvetli olacak Kingsman seneye o da ilk 5 e girer belki ilk 3 u bile zorlar artık CTV yi lütfen kabul edin rakip aramaya calismayin
Kesinlikle Long Runner 2 yaşlılığında fırtına gibiydi 3 yasında durdu ama 4 yasında yine 2 yasliligindaki gibi kupaları toplamaya başladı Kingsman ı de ona benzetiyorumAynen kardesim iste durumun ozetini yapmissin ben hep ayni seyi diorum 3 yasli jenerasyonda bu at gecilmez ha seneye gecilir bilemem cunku ingiliz atlari degisim gosterio ornek long runner kazana kazana geldi gazi zamani hic gitmedi at inanilmaz kotu yarislar yapti ama bi sonraki sene butun yarislari topladi..