- 5,156
- 2,211
- 113
Tamam kanka yazdiriyorumb
valla ben kingsmanı tutuyorum dostum veya vernazza ikisine bas
Tamam kanka yazdiriyorumb
valla ben kingsmanı tutuyorum dostum veya vernazza ikisine bas
hadi iyisin koşu koştu paran cebınde kaldıTamam kanka yazdiriyorum
Kanka adamın biri 1 numaraya 20 bin lira oynamışhadi iyisin koşu koştu paran cebınde kaldı
31bin para aldı toplam 11k karKanka adamın biri 1 numaraya 20 bin lira oynamış
Şimdi para alıyor
Burda dedik ama pek dinleyen olmamistirBende ahmet celigi hic sevmem ama altindaki at cok baska bisey aslinda gorunusu koşus stili cok sirasan bi at boyle heybetli bi at degil ama ciger var atta bu grupta degil bence suan turkiyede ingiliz atlari icinde onu gecicek at yok
Hadi bee31bin para aldı toplam 11k kar
Yattı arkadaşla ortak 5 li ganyan devam ediyor burda 2 at var 5-17 20 lira verir herhalde gelirseSenin kupon yattı mı ?
Bitti yarışlarBeyler hic anlamam ben yarıştan.
Anlayan bi arkadaş bana bi kupon yapabilir mi?
100 tl lik
Yok ya ben de CTV ciyim şimdi sırada Triple Crown var Ankara KosusuBurda dedik ama pek dinleyen olmamistir
177 lira vermiş altiliAhirdan duyum var dediler atladik kazanan at kisrak kosusu ikincisiymis para vermez ama tutardik yazik oldu
bak ne yazmışım saatler öncebol şanslar dostum son ayak biraz mucize olmuş ama neden olmasın son ayak akyavuza çok dikkat edin moorland diye bir at var geçen çok kapandı
Aynen kanka demek burda yarislardan once konusup iortak kupon yapsak basarili olcazbak ne yazmışım saatler önce
Her haftasonu pazar yapalım bunları hem de muhabbet olurAynen kanka demek burda yarislardan once konusup iortak kupon yapsak basarili olcaz
ahmet Çelik adam yemin etmiş kimseye vermıcem diye gazi kosusunu Tebrikler ahmet çelikŞuraya 2020 Yılı Gazi Koşusu nün halici CTV nin linkini de bırakalım millet at görsün Call To Victory
Ne depar atmış son saniyelerde be hiç anlamam at yarışından ama evde koş oğlum koşş diye bağırdımŞuraya 2020 Yılı Gazi Koşusu nün halici CTV nin linkini de bırakalım millet at görsün Call To Victory