- 2,690
- 1,771
- 113
Evet kart bilgileri tam görünmüyor 😂
kanka bana 40k çıktı da kullanmak için kredi kartının teslim edilmesi şart mı ?
kanka bana 40k çıktı da kullanmak için kredi kartının teslim edilmesi şart mı ?
Şart olmasi lazım is bankasının kullanamamistim gelene kadar hatta geldiğinde de güvenlik araması olmuştukanka bana 40k çıktı da kullanmak için kredi kartının teslim edilmesi şart mı ?
Bunların bakacağına sanmıyorum Bi miktar herkese veriyo birisi icralık ona bile verdiher türlü kredi puanına güncel borcuna bakıyorlar.
35k maaş yazdım şaak 10-20 lik iki tane alışveriş limiti 30k lık ta kart verdiler.Baksalar bana vermezlerdi Dher türlü kredi puanına güncel borcuna bakıyorlar.
Reis hesap onayını ne zaman yaptınız hafta içi mi arıyor bunlar10k cıktı bızım bıladere kredi borcuda var
bıraz once yaptımReis hesap onayını ne zaman yaptınız hafta içi mi arıyor bunlar
Altta kredi kartı başvurusu var ona bas ustaHani bunlar bişey vermedi bana hesabida Gold yaptık ne kredi kartı ne limit bişey vermediler
Linki tıkladım olmuyor banada yardım ci olun
Reis vermiyorlar ona da tikladimAltta kredi kartı başvurusu var ona bas usta
Altta kredi kartı başvurusu var ona bas usta
Altta kredi kartı başvurusu var ona bas usta
knka hazır lımıtın oldugunda bıldırıec dedıgı yerde uye oldugunda eger hazır on onaylı kredın dıyorsa sana cıkar eger cıkmıyor goruntulu gorusme yapın dıyorsa sana bır cacık cıkmazHani bunlar bişey vermedi bana hesabida Gold yaptık ne kredi kartı ne limit bişey vermediler
kanka bir TL atınca onaylanıyor gerek yokBenim tel ile hayatta doğrulama yapmam mümkün değil nfc varsa salla gitsin bu nfc laneti burada varmış bunda var bir hayır parasizliga devam ke