Şimdi denediler sigara hazır krediyle alınamıyor dediler kasada işlem onaylanmadı başka ürünleri aldı sigarayı odemedin sen nasıl yaptinKral adamsın valla 3468₺ sigara aldım şimdi tanıdık tekele aynı fiyattan verdim Ekli dosyayı görüntüle 565640
Şimdi denediler sigara hazır krediyle alınamıyor dediler kasada işlem onaylanmadı başka ürünleri aldı sigarayı odemedin sen nasıl yaptinKral adamsın valla 3468₺ sigara aldım şimdi tanıdık tekele aynı fiyattan verdim Ekli dosyayı görüntüle 565640
Yani hangi bankaya bağlı enpara finansa bu nereye tam olarak anlamadimARKADASLAR VERDİKLERİ KREDİ KARTİ NORMAL KREDİ KARTİ .SOYLE DUSUNUN BU T.O.M. BANK DEDİKLERİ ENPARA GİBİ SUBESİZ DİJİTAL BANKA OLARAK KURULMUS NORMAL BİR BANKA BDDK YA BAGLİ.YANİ KREDİ KARTİ DA NORMAL MASTERCARD SADECE SUAN NAKİT CEKİM YOKMUS KARTLARİ BANKA YENİ OLDUGU İCİN CALİSMALARİMİZ DEVAM EDİYOR YAKİNDA ODA AKTİF OLUCAK DEDİLER.KKB NOTUNUZU FALAN ETKİLİYOR YANİ BU KARTİ DUZENLİ KULANİP KULLANMAMAK BİLGİNİZ OLSUN.
Bi yere bagli degil kendisi banka zatenYani hangi bankaya bağlı enpara finansa bu nereye tam olarak anlamadim
brom yalan söylemişler hadi veresiye ile ödeme yapacağım de 3460TL sigara aldım kolpa sıkmasınlarŞimdi denediler sigara hazır krediyle alınamıyor dediler kasada işlem onaylanmadı başka ürünleri aldı sigarayı odemedin sen nasıl yaptin
aynen bana da 0 TL verdi icralık değilim aman aman bir borcum da yokEn az on arkadaş yanımda denedi hiçbirinin icrası bile yoktu yinede cacık çıktı beş kuruş vermedi bence bu farklı bir şey. Nasıl oluyoda icralık olanlar bile alıyor aq
Kkb puanın Kaç seninBu ne oluyor şimdi çözemedim dostlar
Boş iş dostum resmen zaman kaybı.aynen bana da 0 TL verdi icralık değilim aman aman bir borcum da yok
ilginç
kral bende dedim aynısını kime neye göre veriliyor kimse bilmiyor ben kredili ürün alamıyorum burada çıktı çok sevindim hiç yoktan 3-5 ay düzenli ödesem puanım oluşacak diğer türlü sonsuza kadar olmazdı 😅 kara listeye çıkıyor düzenli adama çıkmıyor garipEn az on arkadaş yanımda denedi hiçbirinin icrası bile yoktu yinede cacık çıktı beş kuruş vermedi bence bu farklı bir şey. Nasıl oluyoda icralık olanlar bile alıyor aq
1 hafta sonra çıkıyor dostum bende de başta çıkmadı gold aldım bir hafta bekledim hepsi geldi direk çıkanların zaten puanı yüksekaynen bana da 0 TL verdi icralık değilim aman aman bir borcum da yok
ilginç
gold al bir hafta bekle çıkıyor
Aldim da millete nasil aninda çıkıyorgold al bir hafta bekle çıkıyor
Valla bilmiyorum dostum çok akıllıca değil ama harbiden saçma Bi sıkıntı var bu iştekral bende dedim aynısını kime neye göre veriliyor kimse bilmiyor ben kredili ürün alamıyorum burada çıktı çok sevindim hiç yoktan 3-5 ay düzenli ödesem puanım oluşacak diğer türlü sonsuza kadar olmazdı 😅 kara listeye çıkıyor düzenli adama çıkmıyor garip
Üzülme bosver çıksa napacan bana direk verdi alışveriş de kullanıyorsun anca bide ödemeyi nasıl yapcam onu bilmiyom kullanmamak en mantiklisiAldim da millete nasil aninda çıkıyor
Şu sıralar acayip para sıkısıkligi var odemelerde ilk defa bu kadar zorlndimÜzülme bosver çıksa napacan bana direk verdi alışveriş de kullanıyorsun anca bide ödemeyi nasıl yapcam onu bilmiyom kullanmamak en mantiklisi