2 dakkadaReis kaç dakikada onaylandı hesap
2 dakkadaReis kaç dakikada onaylandı hesap
Yüksek oranda bozan webmaster forum siteleri var Google araştır link veremiyorum7k a101 limiti nereye bozdurabilirik sigara işine üşendim
Ben görüntülü görüşme de yaptım hesaba para da attım ama hala onaylanmadı anlamadım neden olduğunu2 dakkada
Hayatımda bozum yapmadım anlamıyom işte baktımdaYüksek oranda bozan webmaster forum siteleri var Google araştır link veremiyorum
7klık elektronık bır urun al telefon vs gıbi o sekilde telefoncuya gıt sat acmadan urunuHayatımda bozum yapmadım anlamıyom işte baktımda
Sen nasil dogrulama yaptn kankaYemin ederim tam 30 yerden icram var . Heryerden kırmızı kalem yedim. Ve bana 2k kredi kartı +3.5k hadi veresiye limit verdi allah razı olsun @Brn2nl adamsın adam
Bende de aynu basvuru ilerlemiyoŞu başvuruyu ilerletemiyoruz hatası alıp çözebilen var mi
Adamla görüntülü konuştuk yaptı knkSen nasil dogrulama yaptn kanka
Kredim.comBunun gibi Baska uygulama yokmu beyler çökelim
Dost görüşme olması için o lanet olası nfc bölümü geçmek gerek benim telde var ama 1milyon kez denedim hem bunda hem başka yerlerde okumuyorBurdan ilerleyecen seni canlı görüşmeye alacak
Bende ilerleme olmuyor hep hata aluyorumAdamla görüntülü konuştuk yaptı knk
Bana kadın geldi bide internetleri leş zar zor yaptımAdamla görüntülü konuştuk yaptı knk
Çok zarar eder elektronikte7klık elektronık bır urun al telefon vs gıbi o sekilde telefoncuya gıt sat acmadan urunu
Hemen bunlarıda alayım icram 30du 35 olsunKredim.com
Hepsipay
Money
A101
Oldubil
Daha nicesi vardı hatirladiklarim
yokluk adama neler yaptırıyor 😓😓 aradık bulduk paylaştık biri yazmıştı çok dikkat çekmemişti o arkadaşa teşekkür etmek lazım 🥴@Brn2nl senin taşaglarıni boynuma dolarim sen adamsın 😀😀
Kanka zaten 30 yerden icralıgım bedava paraya kim mutlu olmaz 😁😂 cansınnyokluk adama neler yaptırıyor 😓😓 aradık bulduk paylaştık biri yazmıştı çok dikkat çekmemişti o arkadaşa teşekkür etmek lazım 🥴