- 1,843
- 676
- 113
a101 lerde telefon var alıp satabilirsinYüksek oranda bozan webmaster forum siteleri var Google araştır link veremiyorum
a101 lerde telefon var alıp satabilirsinYüksek oranda bozan webmaster forum siteleri var Google araştır link veremiyorum
Yanlış yolda gitme ödemediğin zaman bundan da icra yersinBunun gibi Baska uygulama yokmu beyler çökelim
Kanka ilk başta öyle dedi görüntülü görüşme yaptım ama hepsi red geldiknka hazır lımıtın oldugunda bıldırıec dedıgı yerde uye oldugunda eger hazır on onaylı kredın dıyorsa sana cıkar eger cıkmıyor goruntulu gorusme yapın dıyorsa sana bır cacık cıkmaz
Kanka kredi kartı limitini kumara,Sonunda oldu şimdi bunlara ayrı ayrımı basvurus yapacaz toplu yapılabiliyor mu ayrıca hatuna sordum bu krediyi kullanırsak direk nakit olarak kullanılabilir mi dedim hayır dedi bilginiz olsun
kart gelmeden nolar cıkıyor mu kiKanka kredi kartı limitini kumara,
Veresiye limitlede yiyecek icecek sigara elektronik alet al geç
Dost kredi kartı diyor normal atmden para çekiliyormu yada papara üzerine cekebilirmiyik değişik bunlarKanka kredi kartı limitini kumara,
Veresiye limitlede yiyecek icecek sigara elektronik alet al geç
Ne sordu görüntülü gorusmedeAdamla görüntülü konuştuk yaptı knk
altın alıp bozdum benDost kredi kartı diyor normal atmden para çekiliyormu yada papara üzerine cekebilirmiyik değişik bunlar
Uygulama içinden mi aldın dostaltın alıp bozdum ben
Kimligi cevir parmak bas kimliğe yuzune tut felanNe sordu görüntülü gorusmede
lunabete yatırıp cekseydin otomatik ödüyor Payfixaltın alıp bozdum ben
Dost sen ne zaman kredi kartını teslim aldın yada gelmeden mi kullandı altın dedin sanal mi kuyumcudan mualtın alıp bozdum ben
elektronık alıcaksın baska secenegın yok morukBanada bu çıktı yanliz taksite bölüp nakit olarak cebe nasıl atacaz bulan olursa yazsin kredi icin
Kart başvur eger bunlari verdiyse karta en az 40k verir limitBanada bu çıktı yanliz taksite bölüp nakit olarak cebe nasıl atacaz bulan olursa yazsin kredi icin
yok kuyumcudan kk ileUygulama içinden mi aldın dost
Dostum senin akıl sağlığın yerinde mi çok merak ediyorum 2k limite mi seviniyorsun yoksa 30 tane icran olduğuna miHemen bunlarıda alayım icram 30du 35 olsun